Survivor- Παίκτρια αποκαλύπτει: «Φάγαμε μέχρι και σκαθάρια»

Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου, νικήτρια του πρώτου Survivor αποκαλύπτει ανατριχισατικές λεπτομέρειες από το παιχνίδι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The2Night Show. 

Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου προέβει σε συγκλονιστικά στοιχεία που αφορούσαν το πρώτο ριάλιτι επιβίωσης, που δείχνει οτι ίσως τα πράγματα να έχουν αλλάξει μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν για το Survivor.

«Το ορμονολογικό αποσυντονίζεται εντελώς,  εγώ έπαιρνα θεραπευτική αγωγή δύο χρόνια για να επανέλθει... Ήμασταν θεονήστικοι, δεν είχαμε ρούχα, ήταν όλα βρεγμένα, να μπαίνουμε στη θάλασσα με κύματα με σκάφη, τραγικές καταστάσεις, αλλά κάποια στιγμή πήρα πρωτοβουλία και είπα να μπω μπροστά και να πω στην παραγωγή ότι ξεφεύγουν από τα όρια του παιχνιδιού.

Τους είπα: "τι νομίζετε, ότι είμαι καμιά κακομοίρα, και ήρθα εδώ να πεθάνω; Αν πεθάνω εδώ ή πάθω κάτι σοβαρό, θα πω ότι το έπαθα στο παιχνίδι;"... Είχαμε φτάσει σε μία φάση, που τα πατούσα και τα έτρωγα όλα! Ότι περπατούσε και κινείτο, εκτελείτο, και μέσα στο στόμα! Από μυρμήγκια, από σκαθάρια, σκαθάρια της θάλασσας, τα πάντα!», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ