Καρέ- Καρέ: Πως επανήλθε μια γυναίκα αφού έφαγε μπουνιές από τον ζηλιάρη φίλο της

Η ιστορία αυτής της γυναίκας δίνει δύναμη και σε άλλες γυναίκες...

Ο πρώην ζηλιάρης σύντροφος της Caroline Way, o 39χρονος Deke Orriss, της επιτέθηκε επειδή δεν τον άφηνε να δει το τηλέφωνό της, τραυματίζοντας την τόσο άσχημα που το πρόσωπό της έπρεπε να «ξανα-χτιστεί».

Ο ζηλιάρης φίλος της, σύμφωνα με μαρτυρίες της ίδιας, καθόταν από πάνω της σε σημείο που δεν μπρούσε να αναπνεύσει και τις έριχνε μπουνιές χωρίς σταματημό.

 Η Caroline νώρισε τον Orriss όταν ήταν 30 ετών και ήταν αποφασισμένη να αγνοήσει το γεγονός πως εκείνος υπήρξε χρήστης ηρωίνης και είχε στο ιστορικό του περιστατικά σωματικής κακοποίησης (σύνδρομο GBH).
Το 2014, ύστερα από πολλά χρόνια σχέσης,  αποφάσισε να τον χωρίσει, επιτρέποντάς του όμως να μένει στο σπίτι της μέχρι να βρει ένα νέο. Όταν όμως εκείνη άρχισε να βγαίνει με άλλους άντρες, ο Orriss με τη σειρά του άρχισε να ζηλεύει παθολογικά. 

Έχοντας ένα σπασμένο σαγόνι, δύο μαυρισμένα μάτια, θολή όραση και αρκετά ράμματα,  για έξι εβδομάδες έβγαζε selfie προκειμένου να δείξει τη βελτίωση της κατάστασης. 

 

«Έγινα βασίλισσα της selfie... Αυτός ήταν ένας τρόπος να λέω στον εαυτό μου ότι αφού βλέπω τα σημάδια στο πρόσωπο να βελτιώνονται και να υποχωρούν, έτσι θα υποχωρούσαν και τα σημάδια μέσα μου...», λέει η Carolina, σύμφωνα με το metro.co.uk.

Η ίδια δημοσίευσε της φωτογραφίες στα social media θέλοντας να δώσει δύναμη και σε άλλες κακοποιημένες γυναίκες. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ