Ο Σάκης Τανιμανίδης γιορτάζει τα γενέθλια του στον Άγιο Δομίνικο!

Τα 36 κλείνει σήμερα ο Σάκης Τανιμανίδης και ποστάρει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο παρουσιαστής θα γιορτάσει τα γενέθλιά του στον Άγιο Δομίνικο, παρέα με τους συνεργάτες του στο Survivor και την αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα. 
Μέσα από το instagram, o παρουσιαστής στέλνει την αγάπη του σε όλους όσοι έσπευσαν να του ευχηθούν με ένα μήνυμα:

«Σήμερα που κλείνω τα 36 μου χρόνια είμαι πιο χαρούμενος απο ποτέ... είμαι χαρούμενος για κάθε εμπειρία που εχω ζήσει μέχρι σήμερα, για κάθε μέρα που έχει περάσει από πάνω μου, για κάθε ρυτίδα που έχει εμφανιστεί στο πρόσωπο μου, για κάθε μου ατέλεια, για κάθε χαμόγελο που εχω σκάσει και ακόμα περισσότερο για κάθε χαμόγελο που εχω χαρίσει.

Σημερα που κλεινω τα 36 μου χρονια ειμαι πιο χαρουμενος απο ποτε...ειμαι χαρουμενος για καθε εμπειρια που εχω ζησει μεχρι σημερα, για καθε μερα που εχει περασει απο πανω μου, για καθε ρυτιδα που εχει εμφανιστει στο προσωπο μου, για καθε μου ατελεια, για καθε χαμογελο που εχω σκασει και ακομα περισσοτερο για καθε χαμογελο που εχω χαρισει. Μετα απο ολα αυτα νοιωθω γεματος, πολλες φορες ακομα και κουρασμενος...αλλα καθε φορα ακουω ξανα τη μουσικη της ζωης και με ξεσηκωνει να κανω κι αλλα, να παω πιο μακρια και να χορεψω στο ρυθμο της! Καθε μερα που περναει ειναι για ολους μας ενα μεγαλο δωρο, αρκει να θελεις κι εσυ να ακουσεις "τη μουσικη"..... Σας ευχαριστω ολους για τις θερμες ευχες! #BirthdayBoy #FeelingGrateful #ThankYou #BeYourself #GrowBeautiful

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

 

Μετά από όλα αυτά νιώθω γεμάτος, πολλές φορές ακόμα και κουρασμένος...αλλά κάθε φορά ακούω ξανά τη μουσική της ζωής και με ξεσηκώνει να κάνω κι άλλα, να πάω πιο μακριά και να χορέψω στο ρυθμό της! Κάθε μέρα που περνάει είναι για όλους μας ένα μεγάλο δώρο, αρκεί να θέλεις κι εσυ να ακούσεις «τη μουσική»
Σας ευχαριστώ όλους για τις θερμές ευχές!», έγραψε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ