Story of the day: Της έκλεψαν το πορτοφόλι πριν από 8 χρόνια και το βρήκε άθικτο

Η Courtney Connolly έχασε πριν από 8 χρόνια το πορτοφόλι της και όπως ήταν λογικό δεν περίμενε να το ξαναβρεί.

Η Αμερικανίδα το 2009 είχε παρκάρει το αυτοκινητό της στο πάρκινγκ της νοσοκομειακής σχολής στην οποία τότε σπούδαζε στο Wellfleet της Μασαχουσέτης, όταν κάποιος παραβίασε το αυτοκίνητό της και της έκλεψε το πορτοφόλι.

Η Courtney ήταν απαρηγόρητη, αφού μέσα στο πορτοφόλι της, πέρα από τα προσωπικά της χαρτιά που είχε ανάγκη, όπως η ταυτότηα, το δίπλωμα αυτοκινήτου και τις πιστωτικές της κάρτες, είχε και 140 δολάρια για να πληρώσει ένα σεμινάριο που την ενδιέφερε πολύ.

Η ίδια δεν μπόρεσε τελικά να πάει στο σεμινάριο που ήθελε.

Μετά από 8 χρόνια όμως, η έκπληξη και η χαρά της ήταν μεγάλη όταν ένας άντρας βρήκε το πορτοφόλι της και το επέστρεψε στις αρχές, χωρίς να πειράξει τίποτα από όσα είχε μέσα.

Η Courtney δεν είχε δηλώσει την εξαφάνιση του πορτοφολιού της, αλλά οι αρχές κατάφεραν με ευκολία να βρουν σε ποιον ανήκει.

"Όταν με πήραν τηλέφωνο ότι βρήκαν το πορτοφόλι μου, τα έχασα τελείως! Δεν περίμενα με τίποτα να βρεθεί και στην αρχή κιόλας δεν θυμόμουν καν για τι πράγμα μιλάνε! Έχουν περάσει 8 χρόνια και παίρνω πίσω το πορτοφόλι και τα λεφτά που νόμιζα ότι είχαν κάνει...φτερά!", δήλωσε η Courtney σύμφωνα με πληροφορίες του Abc.

Το περιέργο στην απίστευτη ιστορία της Courtney ήταν ότι όταν πήρε πίσω το πορτοφόλι της ανακάλυψε πως ήταν όλα μέσα, και επιπλέον ένα ευρώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ