Επικές φωτογραφίες ερωτευμένου ζεύγους: Παντρεύτηκε στο Έβερεστ μετά από 3 εβδομάδες ανάβασης

Αυτός ο γάμος θα τους μείνει αξέχαστος...

H 32χρονη Ashley και ο 35χρονος James για έναν ολόκληρο χρόνο, εκπαιδεύονταν και σχεδίαζαν την περιπέτεια τους...

Συνοδευόμενοι από τον φωτογράφο τους Charleton Churchill, πέρασαν ολόκληρες μέρες κάνοντας πεζοπορία μέσα στο χιόνι και χρειάστηκαν 3 εβδομάδες για να φτάσουν στη βάση της κατασκήνωσης του Έβερεστ. 


Εκεί, μέσα στο χιόνι και σε παγωμένες θερμοκρασίες, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, σε ύψος  5,18 χιλιομέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. 

Οι δυο τους βέβαια κράτησαν τις παραδόσεις όσον αφορά τα ρούχα. Η Ashley φόρεσε ένα υπέροχο λευκό νυφικό και ο James ένα ταιριαστό κοστούμι. 

Η νύφη αναφέρει: «Μετά από πολλή συζήτηση, αποφασίσαμε ότι ένας παραδοσιακός γάμος δεν ήταν κατάλληλος για μας. Όσο θα αγαπούσαμε να μοιραστούμε αυτή την ξεχωριστή ημέρα με την οικογένεια και τους φίλους μας, τόσο μας έλκυε η ιδέα να δραπετεύσουμε κατά τη διάρκεια των απίστευτων διακοπών».

«Είμαστε και οι δύο λάτρεις της υπαίθρου και είχαμε εμπειρία σε ανάβαση άνω των 4,5 χιλιομέτρων. Αλλά ήξερα πως μια εκδρομή 3 εβδομάδων εκεί, θα ήταν πιο απαιτητική σωματικά και διανοητικά, από οτιδήποτε άλλο έχουμε βιώσει».

«Ήθελα να απαθανατίσω τον γάμο, το ταξίδι, τον πόνο, την ευτυχία, την κούραση, τους αγώνες, καθώς και τη ρομαντική χημεία του ζευγαριού. Περισσότερο από αυτό, ήθελα να απεικονίσω την αντίθεση που υπάρχει ανάμεσα στα εκφοβιστικά μεγαλοπρεπή βουνά και τη μικρή, εύθραυστη αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων», αναφέρει ο φωτογράφος Charleton Churchill. 

Εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν και άλλες τέτοιες ξεχωριστές και ιδιαίτερες στιγμές!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ