Survivor: «Έκλεψε» ο Ντάνος στο αγώνισμα- Μαχητές & Διάσημοι τραγουδούν μαζί με τον Σάκη Ρουβά γύρω από τη φωτιά

Το δικαίωμα της ένστασης χρησιμοποίησαν οι Μαχητές μετά από αίτημα του "μισθοφόρου", ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Ντάνος "έκλεψε".

Οι Διάσημοι αρνήθηκαν πως ευνοήθηκαν από το συμβάν, ωστόσο ο επαναληπτικός αγώνας έδωσε τη νίκη στους Μαχητές με το οριακό 10-9.

Οι Διάσημοι αντέδρασαν έντονα στο αίτημα των Μαχητών να εφαρμοστούν κατά γράμμα οι κανόνες, θεωρώντας πως το αγώνισμα δεν κρίθηκε στη στιγμή που ο Ντάνος δεν "πάτησε" πάνω στο σκαλί ασφαλείας. 

«Οι κανόνες είναι έτσι όπως είναι και μας είχαν πει ότι θα είναι πέναλτι από την αρχή του παιχνιδιού, αν δεν πατούσαμε το ξύλο! Και εγώ το έχω πάθει με τον Χανταμπάκη, και και και...» είπε ο Μάριος μετά από ερώτηση του παρουσιαστή. «Ευχαριστώ, δεν έχω να σχολιάσω τίποτα», απάντησε ο Αγγελόπουλος φανερά εκνευρισμένος.

Την άποψή του εξέφρασε και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος λέγοντας εμμέσως ότι ο Ντάνος "κλέβει" στα αγωνίσματα, με τον Ντάνο να απαντά στον μισθοφόρο: «Ντροπή σου! Πιστεύεις δηλαδή από όσο με ξέρεις, ότι εγώ κλέβω στους αγώνες;». 

 

Τα νεύρα και την ένταση μεταξύ των δύο ομάδων κατεύνασε ο Σάκης Ρουβάς! Η εμφάνιση του άλλαξε το κλίμα, ενώ ο ίδιος τους έφερε φιλανθρωπικό μήνυμα μιας και όπως τους ανέφερε, συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του "Όλοι Μαζί Μπορούμε".

Διάσημοι και Μαχητές ενώθηκαν γύρω από μια φωτιά και τραγούδησαν μαζί με τον Σάκη Ρουβά. 

Και κάπως έτσι γιόρτασαν τις 100 μέρες τους στο Survivor!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ