Μάντσεστερ: "Λάθος ο συναγερμός" στο κολέγιο Trafford

Νωρίτερα η βρετανική αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι μια ομάδα πυροτεχνουργών έφτασε στο νότιο Μάντσεστερ, κοντά στο κολέγιο Τράφορντ.

Λάθος συναγερμός ήταν τελικά το συμβάν στο Μάντσεστερ για το οποίο είχε κινητοποιηθεί μια ομάδα πυροτεχνουργών, καθώς και ο στρατός και η αστυνομία, ανέφερε ένας δημοσιογράφος του BBC στο Twitter.

Νωρίτερα η βρετανική αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι μια ομάδα πυροτεχνουργών έφτασε στο νότιο Μάντσεστερ, κοντά στο κολέγιο Τράφορντ, την ώρα που η αστυνομία και ο στρατός μεταβαίνουν στο σημείο, αφού έλαβαν «μια κλήση».

«Οι πυροτεχνουργοί έφτασαν στο σημείο», ανάφερε η αστυνομία του Μάντσεστερ την ώρα που όλη η Βρετανία τηρούσε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της Δευτέρας.

Η αστυνομία, η οποία αρχικά είχε επισημάνει ότι το συμβάν σημειώθηκε στο πανεπιστήμιο Τράφορντ, διευκρίνισε σε νέα της ανακοίνωση ότι «το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Λίνμπι, στη συνοικία Χουλμ του νότιου Μάντσεστερ, και όχι στο Τράφορντ όπως είχαμε ανακοινώσει νωρίτερα».
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ