Όλο το βίντεο με τις βραβεύσεις του Digital Media Awards- Το eirinika ασημένιο για το integrated reporting από την αποστολή στην Λέσβο

Με την παρουσία όλης της αγοράς των digital media, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Μαίου , στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, η Τελετή Απονομής των Digital Media Awards 2017 της Boussias Communications.

Πρόκειται για τα βραβεία τα οποία διοργανώνει το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και δουλειές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα για τέταρτη συνεχή χρονιά.

H μεγάλη συμμετοχή και ο ενθουσιασμός που χαρακτήρισαν την τελετή απονομής των βραβείων, έδειξαν ξεκάθαρα την ανάγκη της αγοράς του Digital για μία διοργάνωση, η οποία αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο καινοτομίας, καθώς και το κίνητρο της επιβράβευσης.

Στην τελετή απονομής, η οποία ξεκίνησε με ένα σύγχρονο dance act που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους και με τον παρουσιαστή Παναγιώτη Χατζηδάκη να μεταδίδει live την έναρξη μέσω Facebook, παρευρέθηκαν περισσότερα από 400 υψηλόβαθμα στελέχη και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια Κριτική Επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας. Ο ενθουσιασμός των στελεχών που ανέβηκαν στη σκηνή να παραλάβουν τα βραβεία τους, ήταν έκδηλος, ενώ το χιούμορ δεν έλειψε από τις ευχαριστήριες δηλώσεις.

Έκπληξη της βραδιάς ήταν τα δύο κορυφαία βραβεία, Media Publication of the Year το οποίο απέσπασε το gazzetta.gr και Media Agency of the Year το οποίο απέσπασε η εταιρεία TEMPO OMD HELLAS.

 

 

Τα 4 Platinum βραβεία απέσπασαν οι: το VICE Greece για την Ανάπτυξη & Διαχείριση Περιεχομένου, το I like recipes για την Ενίσχυση της Εμπειρίας του Αναγνώστη, το Jeremy_Greecing powered by WIND για την Ψηφιακή Επικοινωνία & Μarketing και τα Public στην ενότητα Βέλτιστες Ψηφιακές Υπηρεσίες προς τους Διαφημιζόμενους.

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής καθ. Σέργιος Δημητριάδης, μίλησε για το υψηλό επίπεδο των υποψηφιοτήτων φέτος στα βραβεία, τον έντονο ανταγωνισμό και την αυστηρή βαθμολογία των κριτών.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Θωμάς Σιωζόπουλος, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ), αναφερόμενος στα νέα βήματα που ετοιμάζει η Ένωση για τη στήριξη του ελληνικού διαδικτύου.

Χορηγός των βραβείων είναι η Project Agora, Υποστηρικτές η MAD Inmedia και τη Xbots και Χορηγός ποτού η METAXA.

Η βραδιά έκλεισε με ποτό στον εξωτερικό χώρο, χαλαρή διάθεση, ανταλλαγή απόψεων και συγχαρητήρια στους νικητές.

Περισσότερες πληροφορίες  στην ιστοσελίδα www.digitalmediaawards.gr 

 

Δείτε όλα τα άρθρα της αποστολής στη Λέσβο που βραβεύτηκαν με το ασημένιο Dime και αναδημοσιεύτηκαν στο News 247.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Digital Media Awards - Το eirinika μόλις πήρε το ασημένιο βραβείο για την αποστολή μου για τους πρόσφυγες στην Λέσβο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ