Γιάννης Κότσιρας: Ο θρησκευτικός γάμος & τα βαφτίσια του γιου του υπό άκρα μυστικότητα

Υπό άκρα μυστικότητα τελέστηκε το μυστήριο του γάμου για τον πασίγνωστο τραγουδιστή, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Ο Γιάννης Κότσιρας, περίπου έναν χρόνο μετά τον πολιτικό γάμο του, παντρεύτηκε και με θρησκευτικό την αγαπημένη του Κατερίνα Πέρρου, ενώ ακολούθησε η βάφτιση του γιου τους σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο μόλις 50 ατόμων. 

Το χαρμόσυνο γεγονός έλαβε χώρα στη Ραφήνα, όπου ζει μόνιμα το ζευγάρι. Εκεί είχαν κάνει τον Ιούνιο του 2016 και τον πολιτικό γάμο τους, καταφέρνοντας να κρατήσουν τις ιδιωτικές στιγμές τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Την περασμένη Παρασκευή τελέστηκε και το μυστήριο ενώπιον Θεού και ανθρώπων, αλλά και η βάφτιση του σχεδόν 9 μηνών γιου τους στο πέτρινο εκκλησάκι της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, στο κτήμα Laforet, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ραφήνας. 

Μετά τον γάμο και τη βάπτιση του γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα Νικόλας -όπως, δηλαδή, λεγόταν ο πατέρας του Γιάννη Κότσιρα, ακολούθησε prive δεξίωση στον χώρο του τένις, απέναντι από το εκκλησάκι. Παρόντες στα δύο μυστήρια ήταν ελάχιστοι από τον καλλιτεχνικό χώρο, μεταξύ αυτών και ο Θάνος Μικρoύτσικος, με τον οποίο ο Γιάννης Κότσιρας έχει συνεργαστεί αρκετές φορές και διατηρεί φιλικές σχέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες από την Espresso. 

Για την ιστορία, η Κατερίνα Πέρρου υπήρξε αρχικά φανατική θαυμάστρια του Γιάννη Κότσιρα και μετά έγινε σύντροφός του.

Σημειώνεται ότι αυτός είναι ο δεύτερος γάμος του τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ