Θρήνος για τον 29χρονο που σκοτώθηκε ενώ έκανε delivery καφέ με το μηχανάκι

Θανατηφόρο τροχαίο έγινε σήμερα το πρωί με θύμα έναν 28χρονο διανομέα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ο διανομέας που οδηγούσε μοτοσικλέτα, για άγνωστο λόγο, γύρω στις 9:00 το πρωί συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο στην οδό Καρδίτσης. Η σορός του νεαρού μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

«Σήμερα το πρωί στο 3ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Λάρισας - Καρδίτσας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 29χρονος συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου» αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Για το τροχαίο ανακοίνωση εξέδωσε και το Εργατικό Κέντρο της Λάρισας. Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων πως ο θάνατος του εργαζόμενου διανομέα σε τροχαίο «αναδεικνύει την εντατικοποίηση που επιβάλλουν οι εργοδότες και τους κινδύνους για τη ζωή τους ή τη σωματική ακεραιότητα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και σ' αυτόν τον κλάδο, οι οποίοι εργάζονται σε πολύ επικίνδυνες συνθήκες, κάτω από την ανάγκη της επιβίωσης και τον φόβο της απόλυσης, με άθλιους μισθούς».

Το Εργατικό Κέντρο εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού και κάλεσε όλους τους εργαζόμενους σε κάθε χώρο δουλειάς, να μην αποδέχονται μπροστά στην ανάγκη του μεροκάματου για την επιβίωση, να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία και η προστασία της ζωής τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ