Ο Μπόνο των U2 αγκαλιά με τον Τζορτζ Μπους στο ράντσο του - Για ποιο λόγο συναντήθηκαν οι δυο τους

«Ο Μπόνο είναι πραγματικά σπουδαίος, έχει μία τεράστια καρδιά και μία πανανθρώπινη ψυχή, για να μην αναφέρω την εξαιρετική φωνή του», δήλωσε ο Τζορτζ Μπους.

Επίσκεψη στο ράντσο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους του νεότερου στο Τέξας πραγματοποίησε ο φρόντμαν των U2 Μπόνο, που είναι γνωστός και για το φιλανθρωπικό του έργο.

Περιχαρής ο πρώην πρόεδρος ανάρτησε στο Instagram τη φωτογραφία στην οποία ποζάρουν οι δύο τους γράφοντας: «Ο Μπόνο είναι πραγματικά σπουδαίος, έχει μία τεράστια καρδιά και μία πανανθρώπινη ψυχή, για να μην αναφέρω την εξαιρετική φωνή του».

Στη συνάντηση, σύμφωνα με την ανάρτηση του πρώην προέδρου, οι δύο τους συζήτησαν για τις ανθρωπιστικές προσπάθειες που πρέπει να καταβληθούν για να σωθούν ζωές κυρίως στην Αφρική.

Ο Μπόνο, ψυχή του ιρλανδέζικου συγκροτήματος U2, γεννήθηκε στις 10 Μαΐου 1960 στη Ιρλανδία και το 1976 ίδρυσε με τρεις φίλους του το διάσημο γκρουπ.

Πέρα από τους δίσκους, τις συναυλίες και τα μουσικά βραβεία που έχει αποσπάσει με το συγκρότημά του, φημίζεται επίσης για το φιλανθρωπικό του έργο και για τις σχέσεις που διατηρεί με διάφορους «ισχυρούς» ανά τον κόσμο.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ