Good news: Η Αθήνα ένα απέραντο υπαίθριο σινεμά: Όλο το πρόγραμμα του 7ου Athens Open Air Film Festival

Το 7ο Athens Open Air Film Festival μεταμορφώνει την Αθήνα σε ένα απέραντο θερινό σινεμά, προσκαλώντας μας σε μια ξεχωριστή κινηματογραφική περιπέτεια σε κάθε απίθανη γωνιά της πόλης από τον Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβρη, όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο.

Ξεχωριστές γωνιές της Αθήνας, αρχαιολογικοί χώροι, άλση, πλατείες, μουσεία ακόμα και παραλίες μεταμορφώνονται σε «θερινά σινεμά» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο πλαίσιο του Athens Open Air Film Festival που επιστρέφει για έβδομη χρονιά, με περισσότερες από 20 προβολές, από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Στην εφετινή διοργάνωση, το 7ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, σε συνεργασία με το British Council, επιλέγει και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια σειρά από ταινίες - κληρονομιά του βρετανικού γοτθικού τρόμου.

Οι ταινίες του αφιερώματος «British Gothic» θα προβληθούν σε ψηφιακά αποκατεστημένες κόπιες, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να τις απολαύσει σε όλο τους το κινηματογραφικό μεγαλείο.

Ακόμα, καταξιωμένα δράματα και πολυβραβευμένες δημιουργίες από ολόκληρο τον κόσμο, διαχρονικές καλτ ταινίες, ελληνικά φιλμ και ανεξερεύνητα διαμάντια του σινεμά συνοδευόμενα από ζωντανή μουσική συμπληρώνουν το φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ