Αυτή η κατοικία στην Κεφαλονιά είναι σκαρφαλωμένη στα 300 μέτρα πάνω από τη θάλασσα & η θέα της κόβει την ανάσα!

Με θέα που κόβει την ανάσα, 300 μέτρα πάνω από την θάλασα, αυτή η κατοικία φτάνει σχεδόν τον ουρανό.

Αυτή η πολυτελέστατη κατοικία έχει μια μαγευτική θέα στην παραλία του Μύρτου από την μία πλευρά και προς το χωριό του Άσσου από την άλλη.


Η κατοικία των 220 τ.μ. αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα.
Στο πρώτο επίπεδο και σε επαφή με τον εξωτερικό χώρο, βρίσκεται ο ενιαίος χώρος του καθιστικού με την τραπεζαρία και την κουζίνα και ένα en-suite υπνοδωμάτιο.


Σε αυτό το επίπεδο, υπάρχει και ένα δεύτερο en-suite υπνοδωμάτιο. Όπως αναφέρει το designhome.gr, oι μεγάλες μπαλκονόπορτες που καταλαμβάνουν όλο το ύψος του δωματίου φέρνουν μέσα στο δωμάτιο την εκπληκτική θέα.


Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχει το master υπνοδωμάτιο με το μπάνιο και την γκαρνταρόμπα του. Το στοιχείο που δυναμιτίζει τον χώρο είναι το εντυπωσιακό μεταλλικό τζάκι, Η θέα από την ιδιωτική βεράντα του είναι απλώς συγκλονιστική.


Η μοναδικότητα της θέσης του κτιρίου και της θέας που παρέχει, φέρνουν σε δεύτερη μοίρα τόσο τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό όσο και το ιδιαίτερα προσεγμένο interior design. «Nel Cielo» (στον ουρανό) είναι το σωστό όνομα για αυτή τη βίλα. Θα μπορούσε να είναι όμως και «Sopra le nuvole» (Πάνω από τα σύννεφα).

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ