Made in Greece: Μόλις άνοιξε ένα συναρπαστικό ξενοδοχείο στην Χαλκιδική, το Sani Dunes - Stylish, πολυτελές με υπέροχη θέα

Ένας συναρπαστικός τόπος διακοπών, ένα οικολογικό καταφύγιο όπου άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν αρμονικά.

Μόλις άνοιξε το νέο "καλομαθημένο" παιδί των Sani στην Χαλκιδική και να πώς το περιγράφει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του ο έμπειρος ξενοδόχος Ανδρέας Ανδρεάδης , ένας άνθρωπος που αντιλαμβάνεται και δίνει τα πάντα για να υπάρχει έμφαση στον υψηλό τουρισμό της Ελλάδας:

"Το Sani Dunes" αντιπροσωπεύει την ανέμελη ζωή σε μία χρυσαφένια αμμουδιά και συναντά με έναν μοναδικό τρόπο την πολυτελή ευζωία. Ενας ιδιαίτερος προορισμός όπου η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, η εξαιρετική κουζίνα και το «κομψό» περιβάλλον υπόσχονται το πιο θερμό καλωσόρισμα.

Το σύγχρονο στιλ συνδυάζεται άψογα με άριστες πινελιές Μεσογειακής ατμόσφαιρας: χειροποίητα έπιπλα, ακριβά υφάσματα και πλούσια  φύση τριγύρω,  το πολυτελές spa, η ιδιωτική παραλία και οι μεγάλες πισίνες συνεισφέρουν στην απόλαυση".

Welcome to Sani Dunes!
Στο Sani Dunes θα συναντήσετε το απέραντο Αιγαίο, μία ιδιωτική παραλία λίγα μόλις μέτρα μακριά από τη σουίτα σας και μια μεγάλη γκάμα από θερμαινόμενες εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες. Μεγάλες ομπρέλες και πολυτελή στρώματα σε συνδυασμό με υπηρεσίες πέντε αστέρων και ασυναγώνιστες παροχές  θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας, μετατρέποντας τις ώρες σας στην παραλία σε μία μοναδική εμπειρία.

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
Το Sani Dunes προσφέρει στους επισκέπτες ένα πλήρες φάσμα απο αθλητικές δραστηριότητες για να εξασφαλίσει ότι κάθε διαμονή είναι μία πραγματική απόλαυση.  Στο αθλητικό κέντρο του Sani υπάρχουν έξι γήπεδα τένις τα οποία είναι διαθέσιμα 24 ώρες, μαζί με άλλες πολλές δραστηριότητες όπως πινγκ πονγκ, beach volley και mini soccer.

Υπάρχει στην διάθεση σας μεγάλη ποικιλία από θαλάσσια σπορ να απολαύσετε όπως ιστιοσανίδα και θαλάσσιο σκι καθώς και επιπλέον δραστηριότητες όπως θαλάσσιο ποδήλατο και ‘’θαλάσσιες κουλούρες’’. Το υπαίθριο Garden Theatre προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας, και παραστάσεις, ενώ κάθε χρόνο το Sani φιλοξενεί το Sani Festival – μία από τα κορυφαία μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης. Φυσικά, καμία διαμονή δεν είναι πλήρης χωρίς  μια κρουαζιέρα με το σκάφος μας με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Το Sani Dunes έχει 136 υπέροχα δωμάτια και το κάθε ένα από αυτά υποδέχεται τους επισκέπτες του με μοναδικό σύγχρονο στιλ και όλα όσα απαιτούνται για μία αξέχαστη διαμονή.

40 σουίτες με ανοιχτή διαρρύθμιση και 56 ευρύχωρα δωμάτια προσφέρουν διακριτική πολυτέλεια και άνεση, ενώ οι 40 Panorama Junior Suites και Junior Suites Grand Balcony διαθέτουν επιπλέον μια συρόμενη πόρτα, διαιρώντας την περιοχή του υπνοδωματίου από το καθιστικό χωριστά. Παρέχοντας  24ωρη υπηρεσία δωματίου, δωρεάν Wi-Fi,  μηχανές Nespresso και πολλά επιπλέον αποκλειστικά προνόμια τα οποία δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες διακοπών.

Μπορείτε να οργανώσετε τώρα τις διακοπές σας online πιο εύκολα από ποτέ. Μέσω του saniresort.gr έχετε την δυνατότητα να κλείσετε μόνο την διαμονή σας ή διαμονή και πτήση με πρόσβαση στις πτήσεις με τις πιο προσιτές τιμές, συμπεριλαμβανομένων και των τσάρτερ χαμηλού κόστους.

Κάνοντας κράτηση online λαμβάνετε εγγυημένα την καλύτερη τιμή  ενώ για διαμονή από πέντε και πλέον διανυκτερεύσεις μπορείτε να επωφεληθείτε με δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.

Spa
Χαλαρώστε και αφεθείτε στο αποκλειστικό D Spa. Απολαύστε στα έξι ιδιωτικά δωμάτια περιποίησης  tailor made θεραπείες ομορφιάς του βραβευμένου Γαλλικού οίκου ομορφιάς Anne Semonin. Υπάρχει επίσης και μία σουίτα για ζευγάρια με ιδιωτική σάουνα, μία ξεχωριστή καμπίνα Thai massage, Jacuzzi, γυμναστήριο και πολλά ακόμη.

GROWN-UP RETREAT
Ένας τόπος απόλυτης χαλάρωσης
Στο Sani τα παιδιά είναι οι αγαπημένοι μας φιλοξενούμενοι γι αυτό και παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις ενώ επιθυμία μας πάντα είναι να έχουν τις καλύτερες στιγμές ξεγνοιασιάς στις διακοπές τους μαζί μας.

Όμως κατανοούμε και την ανάγκη των ‘’μεγάλων’’ για προσωπικό χώρο όπου μπορούν να χαλαρώσουν και να βιώσουν στο έπακρο την έννοια των διακοπών. Έχοντας αυτό ως προοπτική δημιουργήσαμε μία σειρά από adult-friendly μέρη – σε επιλεγμένα εστιατόρια, πισίνες και παραλίες – όπου δέχονται τους φιλοξενούμενους μας από 12 ετών και άνω.

Grown-Up Γαστρονομία

Veranda, Sani Beach

Byblos, Porto Sani

Over Water, Sani Asterias

Fresco, Sani Dunes

Beach House, Sani Dunes

The Dunes, Sani Dunes

Αποκλειστικές ‘adults-only’ ζώνες στα περισσότερα εσταιτόρια στη Sani Marina.

Grown-up Παραλίες

Sani Club,   ξεχωριστό τμήμα της παραλίας

Sani Beach, ξεχωριστό τμήμα της παραλίας του Μπούσουλα

Παραλία Sani Dunes

Grown-up  Πισίνες

Porto Sani adults-only πισίνα

Sani Club, adults-only πισίνα

Sani Dunes Pool, adults-only πισίνα

Grown-up Δραστηριότητες

Over Water Bar, Sani Asterias

My Spa, Sani Beach

The Club Spa, Sani Club

The Spa Suite, Porto Sani

Spa Retreat, Sani Asterias

Dunes Spa, Sani Dunes

Δραστηριότητες
Το Sani Dunes προσφέρει στους επισκέπτες ένα πλήρες φάσμα απο αθλητικές δραστηριότητες για να εξασφαλίσει ότι κάθε διαμονή είναι μία πραγματική απόλαυση.  Στο αθλητικό κέντρο του Sani υπάρχουν έξι γήπεδα τένις τα οποία είναι διαθέσιμα 24 ώρες, μαζί με άλλες πολλές δραστηριότητες όπως πινγκ πονγκ, beach volley και mini soccer.

Υπάρχει στην διάθεση σας μεγάλη ποικιλία από θαλάσσια σπορ να απολαύσετε όπως ιστιοσανίδα και θαλάσσιο σκι καθώς και επιπλέον δραστηριότητες όπως θαλάσσιο ποδήλατο και ‘’θαλάσσιες κουλούρες’’.

Το υπαίθριο Garden Theatre προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας, και παραστάσεις, ενώ κάθε χρόνο το Sani φιλοξενεί το Sani Festival – μία από τα κορυφαία μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης. Φυσικά, καμία διαμονή δεν είναι πλήρης χωρίς  μια κρουαζιέρα με το σκάφος μας με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Tο άρθρο δημοσιεύτηκε και στο madeingreece.news στις 2 Ιουλίου 2017.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ