Το χρονικό της συμπλοκής των Σέρβων με τον άτυχο Αμερικανό - Η γελοία αφορμή και το βίντεο φωτιά

Ο τσακωμός ξεκίνησε  ασήμαντη αφορμή μεταξύ ατόμων που έχουν ήδη καταναλώσει πολύ αλκοόλ.

Άλλα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου για την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα στον Λαγάνα Ζακύνθου.

Συνολικά έχουν συλληφθεί 8 άτομα, 7 Σέρβοι και ένας Έλληνας, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της συμπλοκής.

Το χρονικό της συμπλοκής

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καυγάς ξεκίνησε για μια ασήμαντη αφορμή. Πιο συγκεκριμένα ένας Αμερικανός άφησε το άδειο του μπουκάλι στο τραπέζι των Σέρβων φίλων του μπράβου.

Τότε οι Σέρβοι κατευθύνθηκαν στην παρέα των Αμερικανών και ξεκίνησε ο τσακωμός μέσα στο μαγαζί, όπου και συνεχίστηκε και έξω με τους Σέρβους να καταδιώκουν τους Αμερικανούς.

Σύμφωνα με το news247.gr, οι Σέρβοι πρόλαβαν τον 22χρονο Αμερικανό, με αποτέλεσμα να του επιτεθούν συγκεκριμένα ο 32χρονος Βρετανό-Σέρβος μπράβος και ο 34χρονος Έλληνας μπάρμαν, μαζί με τουλάχιστον 10 Σέρβους, να τον ρίξουν κάτω και να αρχίσουν να τον γρονθοκοπούν σε όλο του το σώμα ακόμα και στο κεφάλι, προκαλώντας του κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο άτυχος 22χρονος Αμερικανός τουρίστας μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Ζακύνθου όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Πρόσθετα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν συλλέξει και αναλύουν από χθες καρέ-καρέ το βιντεοληπτικό υλικό τόσο του καταστήματος όσο και των γύρω καταστημάτων για να απομονώσουν πρόσωπα και βαθμό εμπλοκής στα γεγονότα, κάτι που μέχρι στιγμής έχει αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ