5 παιδότοποι πλάι στη θάλασσα από 3 ευρώ: Άλιμος, Βραχάτι, Γλυφάδα, Σούνιο

Δείτε πέντε παραθαλάσσιους παιδότοπους για ατέλειωτη διασκέδαση για τα παιδιά. 

Αν μια μέρα το πρόγραμμά σας με τα παιδιά δεν περιλαμβάνει απαραίτητα τη μονοήμερη μέχρι την παραλία, μπορείτε να συνδυάσετε το παιχνίδι με τη θάλασσα.

Για να μην κλειστείτε οικογενειακώς σε έναν κλειστό χώρο, λοιπόν, προτιμήστε έναν από τους παρακάτω… παραθαλάσσιους παιδότοπους για ατελείωτη διασκέδαση, όπως τους δημοσιεύει το mama365.gr.

Joyland στο Βραχάτι

Ο «Μαγικός Βυθός», όπως ονομάζεται ο καλοκαιρινός παιδότοπος του Joyland, στην παραλία του Βραχατίου υπόσχεται ατελείωτη διασκέδαση για τα πιτσιρίκια με φουσκωτά, τραμπολίνο, παιχνίδια παιδικής χαράς, ακόμα και ένα μικρό γήπεδο. Τα τραπεζάκια για τους γονείς βρίσκονται ακριβώς δίπλα για να μπορείτε να έχετε οπτική επαφή με τα μικρά σας ενώ… αναπνέετε θαλασσινό αέρα.

Ο παιδότοπος είναι ανοιχτός από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ τις καθημερινές ενώ το Σαββατοκύριακο από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Η τιμή εισόδου για τα παιδιά ανέρχεται στα 3 ευρώ, στα οποία περιλαμβάνεται και ένας χυμός.

Διεύθυνση: Παραλία Βραχατίου, Βραχάτι.

Toycity Mamakoita στο Μαύρο Λιθάρι

Δίπλα στην γνωστή για τους Αθηναίους παραλία «Μαύρο Λιθάρι» βρίσκεται ο παιδότοπος ToycityMamakoita. Τα παιδιά θα εκτονωθούν στα φουσκωτά, το τραμπολίνο και τα υπόλοιπα παιχνίδια όσο εσείς χαλαρώνετε πίνοντας τον καφέ σας ή απολαμβάνοντας ένα σνακ στα τραπεζάκια που βρίσκονται επίσης στον εξωτερικό χώρο. Στο τέλος της μέρας, κάντε μια βόλτα μέχρι την παραλία δίπλα για να μυρίσετε θάλασσα.

Ο παιδότοπος είναι ανοιχτός από τις 6 το απόγευμα ως τις 11 το βράδυ. Το κόστος ανέρχεται στα 4 ευρώ ανά παιδί για τα φουσκωτά παιχνίδια, με επιπλέον χρέωση 2 ευρώ για την απεριόριστη χρήση του τραμπολίνο.

Διεύθυνση: 46,5 χλμ. Λεωφ. Αθηνών- Σουνίου, παραλία Μαύρο Λιθάρι.

Volta fun town στη Μαρίνα Φλοίσβου

Ένας από τους πιο προσεγμένους και γνωστούς παιδότοπους μέσα στην Αττική και μάλιστα με θαλασσινή αύρα αφού βρίσκεται στη μαρίνα του Φλοίσβου. Εκεί τα παιδιά θα παίζουν ατελείωτες ώρες, θα κάνουν βαρκάδα στην ειδική πισίνα, θ’ ανέβουν σε κάστρα και πειρατικά πλοία και θα κάνουν ακόμα και baby cart. Εσείς, ταυτόχρονα θα χαλαρώνετε στο self service café!

Το ωράριο λειτουργίας διαμορφώνεται ως εξής: ο παιδότοπος μένει ανοιχτός από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ Δευτέρα με Παρασκευή ενώ τα Σαββατοκύριακα, το ωράριο επεκτείνεται από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Το εισιτήριο για τα παιδιά ανέρχεται στα 6 ευρώ μόνο για την μεγάλη παιχνιδοκατασκευή και ανεβαίνει στα 9 ευρώ μαζί με το ψάρεμα, το τραμπολίνο και ακόμα μια δραστηριότητα της επιλογής σας.

Μπαλουξάκι στη Γλυφάδα

Στην παραλία του Αστέρα της Γλυφάδας και ακριβώς δίπλα από το γνωστό Balux, ο υπαίθριος παιδότοπος Baluxaki είναι αφιερωμένος στα μικρά σας. Με τρενάκι, τραμπολίνο, κατασκευές παιδικής χαράς, βαρκούλες, ακόμα και καρουζέλ, ο χώρος που βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία θα ενθουσιάσει τα πιτσιρίκια.

Παράλληλα, εσείς απολαμβάνετε τον καφέ σας στα τραπεζάκια δίπλα και έτσι μικροί και μεγάλοι μένετε ευχαριστημένοι! Το κόστος για το παιχνίδι στα φουσκωτά ανέρχεται στα 6 ευρώ ανά παιδί, με επιπλέον χρέωση 3 ευρώ για 15 λεπτά στο τραμπολίνο. Ο χώρος μένει ανοιχτός από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10.30 το βράδυ.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα.

Θαλάσσια παιδική χαρά στην Ακτή του Ηλίου

Στην οργανωμένη παραλία της Ακτής του Ηλίου, θα βρείτε μια παιδική χαρά… μέσα στη θάλασσα για παιδιά από 6 ετών και πάνω. Η κούνια, οι τσουλήθρες, το τραμπολίνο και ο πύργος αναρρίχησης είναι μερικά από τα φουσκωτά παιχνίδια που επιπλέουν στο νερό για παιδιά που αγαπούν το κολύμπι. Όλα αυτά κάτω από την επίβλεψη των έμπειρων ναυαγοσωστών! Εσείς μπορείτε είτε να χαλαρώσετε με τον καφέ σας σε κάποια ξαπλώστρα, εφόσον τα παιδιά είναι μεγάλα, ξέρουν καλό μπάνιο και έχουν δίπλα τους τους ειδικούς να τα προσέχουν, είτε να κλείσετε οικογενειακώς κάποιο θαλάσσιο ποδήλατο ή κανό.

Η θαλάσσια παιδική χαρά του Wet Park παραμένει ανοιχτή από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Το εισιτήριο διαφέρει ανάλογα με το τι θέλετε. Για παράδειγμα, για παιχνίδι 1,5 ώρας τις καθημερινές θα επιβαρυνθείτε με 6 ευρώ ενώ το ολοήμερο εισιτήριο για ατελείωτο παιχνίδι κοστίζει 12 ευρώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ