Love story του Σαββατοκύριακου : 4 γαμοι για την Καθριν Ρος αλλά ο 5ος με τον Σαμ Ελιοτ κραταει 33 χρόνια ! (ΦΩΤΟ)

Εκείνη έγινε διάσημη ως πρωταγωνίστρια στον “Πρωτάρη”. Εκείνος για την γοητεία του μουστακιού του - σπάνιο στο Χόλυγουντ.

Οταν βρέθηκαν και οι δύο μαζί συμπρωταγωνιστές σε ταινία τρόμου πριν απο 37 χρόνια τίποτε δεν προμήνυε οτι σήμερα θα αποτελούσαν ένα απο τα πιό ανθεκτικά ζευγάρια της show biz.

Μιλάμε για την Catherine Ross και τον Sam Elliot που ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα στο σετ και παντρεύτηκαν όταν πια η κυρία χώρισε και τον 4ο σύζυγο της για να παντρευτεί τον 5ο και να μείνει μαζί του for ever...

Οι δύο Αμερικανοί ηθοποιοί έχουν μία κόρη

Η Ross 77 ετών σήμερα έγινε διάσημη ως Elaine Robinson στο The Graduate (1967), ως Etta Place in Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969), ως Joanna Eberhart στο The Stepford Wives (1975). Οι προηγούμενοι γάμοι της σημείωσαν ρεκορ σύντομης διάρκειας όχι πάνωω απο 5 χρόνια: Joel Fabiani (1960-1962), John Marion (1964-1967), Conrad L. Hall (1969-1974), και Gaetano Lisi (1974-1979).

Ο Sam Elliott, 73 και 4 χρόνια νεώτερος πρωταγωνιστεί σήμερα στο Netflix series The Ranch. Εγινε γνωστός με τους ρόλους του στο Tombstone και στο The Big Lebowski .

Ο Sam δηλώνει ότι έπαιξαν και σε αλλο φιλμ μαζί με την γυναίκα του αλλά εκείνη ηταν τόσο σταρ τότε, ωστε εκείνος ντρεπόταν να της μιλήσει. Κατέληξαν μαζί και εκτοτε δεν χώρισαν ποτέ αφου έγιναν ενα απο τα ζευγάρια παράδειγμα προς μίμηση στο ... άπιστο Χόλυγουντ .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ