Η Αmy Winehouse said goodbye πριν από έναν χρόνο , το ίδρυμα της σήμερα

Περίπου πριν από έναν χρόνο, η πολυτάλαντη τραγουδίστρια Amy Winehouse εντοπίζεται νεκρή στο διαμερισμά της. Έναν χρόνο αργότερα παρότι η ίδια έχει φύγει, η μνήμη της ζει μέσα από το Amy Winehouse Foundation που ίδρυσε η οικογενεία της.


Πριν από έναν χρόνο, η πολυτάλαντη τραγουδίστρια Amy Winehouse εντοπίζεται νεκρή στο διαμερισμά της.

Έναν χρόνο αργότερα παρότι η ίδια έχει φύγει, η μνήμη της ζει μέσα από το Amy Winehouse Foundation που ίδρυσε η οικογενεία της.

Ανήμερα των 28ων γενεθλίων στις 14 Σεπτεμβρίου 2011 ιδρύεται το Amy Winehouse Foundation με σκοπό να προσφέρει σε αυτούς που έχουν ανάγκη.










Αποστολή του Ιδρύματος είναι να βοηθήσει αξιόπιστες φιλανθρωπικές οργανώσεις που πραγματοποιούν ακούραστα αξιόλογη και επαγγελματική δουλειά σε διάφορους τομείς όπου χρειάζονται άμεσα την υποστήριξη και τη χρηματοδότηση. Το έργοτο οιποίο γίνεται εκτός από τη διαφορά που θα κάνει για αυτά που υποστηρίζει,θα δώσει επίσης φόρο τιμής στην αξιοπρόσεκτη ζωή, το ταλέντο και το όμορφο πνεύμα της Amy.



Μερικές από τις ενέργειες που έχει κάνει το Ίδρυμα είναι η δωρεά 21,000 λίρες Αγγλίας στο φιλανθρωπικό ίδρυμα the London Irish Centre, δωρεά 20,000 λιρών στο ίδρυμα MS Society!

http://www.amywinehousefoundation.org/





Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ