Σοκ στις ΗΠΑ: 15χρονη σκότωσε τη μητέρα της και έβαλε φωτιά στο σπίτι – Ζήτησε συγγνώμη στο Facebook

Απίστευτο περιστατικό στο Ιλινόις των ΗΠΑ. Η αστυνομία ανακοίνωσε πως μια 15χρονη σκότωσε την κωφή μητέρα της, ενώ έπειτα έβαλε φωτιά στο σπίτι τους. Αργότερα έγραψε και δημοσίευσε στο Facebook ένα μήνυμα στο οποίο χαρακτήριζε τη μητέρα της “την καλύτερή της φίλη”.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 15χρονη Άνα Σρέντερ, περίμενε την μητέρα της Πέγκι να επιστρέψει σπίτι από την εργασία της. Η μικρή ζήτησε από την 53χρονη μητέρα της, να βάλει μια πετσέτα στο πρόσωπό της, πριν την πυροβολήσει, σκοτώνοντάς την ακαριαία στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Έπειτα το νεαρό κορίτσι, έστειλε μήνυμα σε μια φίλη της, ομολογώντας το έγκλημά της, ενώ φέρεται να απέστειλε και φωτογραφία του άψυχου κορμιού της μητέρας της.

Ο αστυνομικός Ντέιβιντ Μολίνα, που πήρε τις καταθέσεις των δύο κοριτσιών, κατέθεσε πως οι δυο τους προσπάθησαν να καθαρίσουν το αίμα από το χαλί και μετακίνησαν το άψυχο σώμα στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρος, καλύπτοντάς το με μια κουβέρτα. Την επόμενη μέρα αγόρασαν προϊόντα καθαρισμού για το χαλί και έβαψαν τα μαλλιά τους, καθώς ετοιμάζονταν να φύγουν μακριά. Έπειτα έβαλαν φωτιά στο σπίτι ώστε να καταστρέψουν τις αποδείξεις και πήγαν στο κοντινό νεκροταφείο για να κρύψουν το τηλέφωνο και το όπλο της 15χρονης μητροκτόνου.

Η φίλη της 15χρονης, στην οποία ακόμα δεν έχουν αποδοθεί κατηγορίες, μίλησε στη μητέρα της για το έγκλημα της φίλης της. Η Άννα, η 15χρονη μητροκτόνος, ανήρτησε μάλιστα ένα μήνυμα στο προφίλ της μητέρας της στο Facebook, το ίδιο απόγευμα. “Δεν ξέρω καν αν μπορείς να με δεις αυτή τη στιγμή αλλά αν μπορείς θέλω να ξέρεις ότι ήσουν η καλύτερή μου φίλη. Υπήρχαν τόσα πολλά που ήθελα να σου πω και να κάνω μαζί σου. Δεν ήμουν πάντα η καλύτερη κόρη και ζητώ συγγνώμη. Σε αγαπώ πολύ μητέρα, θέλω να το ξέρεις και να μην το ξεχνάς”.

Η Άννα και η Ρέιτσελ, εμφανίστηκαν στο δικαστήριο και κρατούνται , παρότι δεν υπάρχουν ακόμα κατηγορίες.

Η 15χρονη πάντως ομολόγησε το έγκλημά της, ενώ είπε ότι είχε κάνει έρευνα για παιδιά που σκότωσαν τους γονείς τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ