Audrey Hepburn: Η έπαυλη που έμενε στο Los Angeles πωλείται για 14 εκατ. δολάρια! (ΦΩΤΟ)

Η έπαυλη έχει έκταση 650 τμ και σχεδιάστηκε το 1938 από τον αρχιτέκτονα Paul Williams.

Στην ίδια έπαυλη είχαν μείνει επίσης και άλλοι σταρ του Hollywood, όπως η Mia Farrow, η Eva Gabor και ο David Niven. Στο εσωτερικό της υπάρχουν 6 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια και 1 wc, ένα γήπεδο του τένις και ένας τεράστιος κήπος. Η πολυτέλεια είναι εμφανής και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της έπαυλης.

Μπαίνοντας κανείς στο εσωτερικό της έπαυλης συναντάει ένα επίσημο φουαγιέ το οποίο οδηγεί σε ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι και χτιστή βιβλιοθήκη. Η πολυτελής σκάλα με το βελούδινο πράσινο χαλί που οδηγεί στον επάνω όροφο είναι υπέροχη και ο πολυέλαιος που κρέμεται από το ταβάνι κάνει τον χώρο να δείχνει ακόμα πιο στιλάτος.

Η διακόσμηση του σαλονιού είναι εντυπωσιακή καθώς δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά πιο χρώμα κυριαρχεί σε αυτήν. Κάθε καναπές είναι εντελώς διαφορετικός από τους άλλους αλλά, όλως περιέργως, υπάρχει μια μοναδική ισορροπία στον χώρο.

Η βιβλιοθήκη στο βάθος του σαλονιού πιάνει σχεδόν τρεις τοίχους και είναι γεμάτη βιβλία.

Σε άλλο σημείο της έπαυλης υπάρχει ένα ακόμα σαλόνι στο οποίο κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις. Εδώ βρίσκεται και η τηλεόραση καθώς και ακόμα ένα τζάκι. Η θέα από την τζαμαρία είναι υπέροχη.

Η τραπεζαρία μπορεί να είναι μικρή αλλά είναι πολύ εντυπωσιακή. Η θέα από τα μεγάλα παράθυρα και την μπαλκονόπορτα είναι εκπληκτική κάνοντας τα δείπνα σε αυτήν μοναδικά.

Σε άλλο σημείο του σπιτιού υπάρχει και άλλη τραπεζαρία έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης και η παρέα του να διαλέγουν κάθε φορά πού θα φάνε. Η διακόσμηση του χώρου είναι αριστοκρατική και τα έπιπλα που έχουν επιλεγεί είναι vintage.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ