Συγκλονιστικές φωτο του ανέβασε ο Βασίλης Ζούλιας στο Facebook του 1987: Στο κρεβάτι της απεξάρτησης από ναρκωτικά

Ο σπουδαίος σχεδιαστής κοιτάει 30 χρόνια πίσω και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα σε όλους.

O Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας με μια ανάρτησή του πρόσφατα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook συγκίνησε τους πάντες.

Ο Βασίλης Ζούλιας κοιτάζοντας με θάρρος πίσω, 30 χρόνια πριν, στην εποχή που ο ίδιος δεν αγαπούσε και τόσο τον εαυτό του.

Ολόκληρη η λεζάντα του Βασίλη Ζούλια όπως συνοδεύει τις εικόνες του Χάρη Χριστόπουλου: «Σχεδόν 30 χρόνια μετά …με δυο αγαπημένες φίλες η Χριστίνα και η Καλλιοπη μου δίνουν κουράγιο μετά το πήδημα στο κενό..σήμερα σχεδόν 25 χρόνια σε αποχή λατρεύω τη ζωή...ναι μόνο εγώ θα μπορούσα να έχω τέτοιες φωτογραφίες από τον Χάρη Χριστόπουλο που όπου πήγαινε είχε κάμερα και τις βρήκε πρόσφατα σε ένα κουτί..πυτζαμες Χριστάκης …το κασετόφωνο prop…location ευαγγελισμος…όταν η ζωή κάνει styling…ευγνώμων γιατί αυτό το παιδί στο κρεββάτι δεν είμαι πια εγώ…παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών σήμερα…αν μπορεσα εγω μπορεις και εσυ….».

 

 

Ο γνωστός σχεδιαστής ανέβασε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών ώστε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο.


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ