Κρήτη: Τουρίστας πέθανε στην πισίνα του ξενοδοχείου, μόλις ήρθε σε επαφή με το νερό

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές για έναν 71χρονο Ισραηλινό τουρίστα.

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές για έναν 71χρονο Ισραηλινό τουρίστα, ο οποίος έχασε τη ζωή του, ενώ έκανε το μπάνιο του σε πισίνα ξενοδοχείου στο Μύρτο Ιεράπετρας, σήμερα το μεσημέρι.

Τα αίτια του θανάτου του ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών δεν οφείλονται σε πνιγμό, αλλά είναι παθολογικά.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του neakriti.gr, ο άτυχος 71χρονος τουρίστας, ο οποίος είχε κατέβει με τη σύζυγό του, να κάνει το μπάνιο του στην πισίνα του ξενοδοχείου του, έχασε τις αισθήσεις του, σύμφωνα με πληροφορίες, τη στιγμή που ήρθε σε επαφή με το νερό, πέφτοντας με τα πόδια στην πισίνα.

Η σύζυγός του πανικοβλήθηκε όταν τον είδε να πέφτει στο νερό και να μένει ακίνητος. Φώναξε βοήθεια και άμεσα έσπευσαν, ο ξενοδόχος και το προσωπικό του ξενοδοχείου, που άμεσα κινητοποιήθηκαν για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άνδρα.

Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε σε ελάχιστο χρόνο στο Μύρτο.

Οι διασώστες έκαναν στον άτυχο άντρα καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), χωρίς να καταφέρουν να «βάλουν μπρος» την καρδιά του, καθώς ο άνθρωπος παραλήφθηκε χωρίς σφυγμό.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η πρώτη εκτίμηση των γιατρών, βάσει του ιατρικού ιστορικού του, είναι ότι πρόκειται για θάνατο από παθολογικά αίτια, με πιθανό ανεύρυσμα ή καρδιακή ανακοπή μόλις ήρθε σε επαφή με το νερό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ