TopWoman Hope Hicks: Η κούκλα επικοινωνιολόγος δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του Τραμπ

Η 28χρονη καλλονή βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Τραμπ αλλά αποτελεί μυστήριο, καθώς είναι η γυναίκα «φάντασμα» που τον συμβουλεύει σε κάθε του βήμα.

Με καταγωγή από το Κονέκτικατ, η 28χρονη Hope Hicks από μικρή ήθελε να γίνει μοντέλο, μεγαλώνοντας όμως είχε άλλες βλέψεις πολύ πιο... ανοδικές! Συγκεκριμένα, ανέβηκε με γοργούς ρυθμούς στην ιεραρχία των επιχειρήσεων του Τραμπ. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες εκφράζει τις αντιρρήσεις της όταν είναι οι δυο τους, αλλά στο τέλος υποστηρίζει τις απόψεις του χωρίς να τις κρίνει και χωρίς να έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί του.

Το Politico την χαρακτηρίζει «η άθικτη», αφού πλέον όλοι είναι πεπεισμένοι ότι κανείς δεν μπορεί να την αγγίζει. Η ευγενική, γλυκομίλητη και πάντα προσεκτικά ντυμμένη εκπρόσωπος Τύπου με τον τίτλο της υπεύθυνης στρατηγικής επικοινωνίας, παίρνει 179.700 δολάρια ετησίως -όσα ο Steve Bannon και ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Reince Priebus- αλλά λειτουργεί εκτός οργανογράμματος!

Λέγεται μάλιστα πως την εμπιστεύεται περισσότερο και από την κόρη του Ιβάνκα και εκείνος την αποκαλεί χαϊδευτικά «Hopester».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Andrew Harrer-Pool/Getty Images

Ron Sachs/Pool/Getty Images

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ