Πρόβα γάμου έκαναν Μπουρδούμης και Χατζηγεωργίου με «κουμπάρα» τη Δέσποινα Βανδή - Η ανθοδέσμη και το τσικ του τσικ τραγούδι (BINTEO)

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβασε επί σκηνής τη σύντροφό του, αφιερώνοντάς της ένα τραγούδι.

Μια έκπληξη περίμενε τους θεατές που βρέθηκαν στο Κηποθέατρο Παπάγου το βράδυ της Τετάρτης για να παρακολουθήσουν την μουσική παράσταση «Ζητάτε να σας πω» με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Ανάμεσα στους θεατές ήταν και η δημοσιογράφος και σύντροφος του ηθοποιού Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου μαζι με την Δέσποιαν Βανδή.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβασε επί σκηνής τη σύντροφό του, αφιερώνοντάς της ένα τραγούδι.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε το ηθοποιός στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτό σίγουρα δεν θα το ξαναδείτε στην παράστασή μας φέτος το καλοκαίρι»

Στο τέλος της παράστασης η Δέσποινα Βανδή με χιουμοριστική διάθεση πετά μια ανθοδέσμη την οποία πιάνει η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η δημοσιογράφος στο Instagram.

 

Εγώ, πάντως, την έπιασα την ανθοδέσμη της @desp1navandi ?????? @abourdoumis @papameri @mariellasavvides #bridetobe #weddingontheway #alexandrosbourdoumis #despinavandi #kipotheatropapagou #concertfun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Chatzigeorgiou (@alexandrachatzigeorgiou) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ