Όλα τα μωρά στην πίστα του Ρέμου και του Ramazzotti: 10.000 τα πρώτα τραπέζια (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δύο τραγουδιστές ένωσαν τις καλλιτεχνικές τους προσωπικότητες και τις πολλές τους επιτυχίες σε μιαν άκρως φαντασμαγορική και εντυπωσιακή παράσταση που θα συζητιέται για πολύ καιρό.

Un emozione per sempre! Δηλαδή ένα συναίσθημα που μένει για πάντα! Ο τίτλος του γνωστού τραγουδιού του Eros Ramazzotti ταιριάζει γάντι στην μουσική συνάντηση του Ιταλού τροβαδούρου του έρωτα με τον Αντώνη Ρέμο, χθες βράδυ στο Nammos.

Ο Έλληνας ερμηνευτής στην καθιερωμένη πλέον καλοκαιρινή συναυλία του στο seaside restaurant της Ψαρρούς υποδέχθηκε τον δημοφιλή και αγαπημένο στην χώρα μας Eros Ramazzotti.

Οι δύο τραγουδιστές ένωσαν τις καλλιτεχνικές τους προσωπικότητες και τις πολλές τους επιτυχίες σε μιαν άκρως φαντασμαγορική και εντυπωσιακή παράσταση που θα συζητιέται για πολύ καιρό.

Το πρόγραμμα της λαμπερής βραδιάς άνοιξε ο Eros Ramazzotti, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή (σ.σ τεράστια πλωτή εξέδρα) ένα τέταρτο πριν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης με το ελληνοπρεπές όνομα, αφού καλωσόρισε στα ελληνικά το κοινό που γέμισε ασφυκτικά το Nammos, ερμήνευσε τα καλύτερα τραγούδια του ενθουσιάζοντας τους πάντες με την μοναδική χροιά αλλά και την αμεσότητά του, όπως αναφέρει το Mykonos Live TV.

Το κέφι και ο ενθουσιασμός απογειώθηκαν και δημιουργήθηκε πανικός όταν εμφανίστηκε on stage ο Αντώνης Ρέμος εν μέσω πυροτεχνημάτων! Τραγούδησε μαζί με τον Ramazzotti το Piu Bella Cosa και τον ευχαρίστησε από μικροφώνου για την παρουσία του χαρακτηρίζοντάς τον «καλό παιδί»!

Ο τραγουδιστής συμπεριέλαβε στο πρόγραμμά του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του και αποθεώθηκε! Στην συναυλία συμμετείχε και η Αμερικανίδα Courtney Parker, που τραγούδησε περιτριγυρισμένη από αισθησιακές χορεύτριες.

Ανάμεσα στους θεατές ήταν ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ με την σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη και η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Τέλος, να αναφερθεί ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Αν και ο Eros Ramazzotti εντός και εκτός σκηνής ήταν πολύ προσιτός, οι άνθρωποί του περνούσαν από κόσκινο όσους ήθελαν συνέντευξη, φωτογραφίες και βίντεο!

Δείτε όσα έγιναν στο βίντεο του Mykonos Live TV:

 

Βεγγαλικά και χαμός στο Nammos

Η αναμονή στην είσοδο του Nammos το βράδυ της Πέμπτης ξεπερνούσε τα τριάντα λεπτά, όμως αυτό ήταν το τελευταίο που ένοιαζε όλους όσοι στριμώχνονταν, κυρίους, κυρίες, νεαρές καλλονές αλλά και οικογένειες.



Η συνύπαρξη του Αντώνη Ρέμου με τον Έρος Ραμαζότι αποδείχτηκε καταλυτική, αφού μέχρι το ξημέρωμα, πάνω από τρεις χιλιάδες άτομα “βούλιαξαν” την Ψαρού σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης και εισπράξεων.

Ο συνολικός απολογισμός της βραδιάς σε αριθμούς ζαλίζει, αφού ο τζίρος μέχρι τις πέντε και μισή το πρωί είχε αγγίξει τα δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ κάποιοι έλεγαν ότι μπορεί και να τα ξεπεράσει, όπως δημοσιεύει το protorthema.

Το κεντρικό τραπέζι, με κόστος 1.500 ευρώ κατ’ άτομο, το είχε η επιχειρηματική οικογένεια Ζέιν από τον Λίβανο που διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα, με τον Αντώνη να αφιερώνει την τελευταία επιτυχία του Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς στην κόρη τους, Ταμάρα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ