Αυτά είναι τα δύο παιδιά που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Κομοτηνή

Καθοδόν για έναν γάμο ήταν οι δύο νέοι που βρήκαν τραγικό θάνατο στην άσφαλτο.

Θρήνος στην Κομοτηνή για τα δύο νέα παιδιά, 15 και 19 ετών που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του κι έπεσε σε αρδευτικό κανάλι με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος.

Καθοδόν για έναν γάμο στον οικισμό της Μελέτης ήταν οι δύο νέοι που βρήκαν τραγικό θάνατο στην άσφαλτο.

Οι δύο φίλοι από την Σάλπη, 19 και 15 ετών, άφησαν την τελευταία τους πνοή πολύ κοντά στη Μελέτη. Το δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Τετάρτης 26 προς Πέμπτη 27 Ιουλίου, χωρίς να είναι δυνατόν να προσδιοριστεί επακριβώς η ώρα πρόκλησης του τροχαίου.

Πάντως οι πληροφορίες του xronos.gr, αναφέρουν ότι οι γονείς των νεαρών επικοινώνησαν μαζί τους λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Οι δύο φίλοι είχαν παραστεί σε γάμο στην Αμβροσία και από εκεί μετέβαιναν με το δίκυκλο στη Μελέτη, προκειμένου να βρεθούν σε άλλον γάμο.

Ο  15χρονος Α.Τ και ο 19χρονος Τ. Σ. 

Οι γονείς τους περίμεναν μέχρι το πρωί της Πέμπτης τα δύο αγόρια να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Ξεκίνησαν τις αναζητήσεις όμως όταν αντιλήφθηκαν ότι δεν μπορούν να τους εντοπίσουν στράφηκαν στην αστυνομία.

Στις 10 το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουλίου δηλώθηκε η εξαφάνισή τους στο αστυνομικό τμήμα Κομοτηνής και τα άψυχα σώματά τους βρέθηκαν δύο ώρες αργότερα. Αστυνομικοί, συγγενείς και φίλοι ερεύνησαν την περιοχή όπου κινήθηκαν τα παιδιά τις βραδινές ώρες. Οι έρευνες απέδωσαν, όμως για τους δύο φίλους ήταν ήδη αργά. Και οι δύο εντοπίστηκαν νεκροί.

Στην άσφαλτο κοντά στο αρδευτικό κανάλι υπήρχαν ίχνη πλάγιας ολίσθησης, στοιχείο ότι το μηχανάκι εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο νέοι κατά την πτώση τους χτύπησαν στο τσιμεντένιο κράσπεδο και κατέληξαν μέσα στο κανάλι. Για την ανάσυρσή τους από το κανάλι κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στο σημείο του δυστυχήματος δεν βρέθηκαν κράνη, στοιχείο που σημαίνει ότι πιθανόν οι δύο νέοι δε φορούσαν προστατευτικό κράνος επιβαίνοντας στο μηχανάκι.

Οι δύο νέοι μεταφέρθηκαν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής και παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σήμερα (27-7-2017) το πρωί, στο ύψος του 1ου χλμ. της Επαρχιακής Οδού Αιγείρου – Μελέτης Ροδόπης, σε παρακείμενο αρδευτικό κανάλι, ανευρέθηκαν θανάσιμα τραυματισμένοι δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 15 ετών, καθώς και το δίκυκλο μοτοποδήλατο που επέβαιναν, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και ανατραπεί εντός του καναλιού. Οι δύο ημεδαποί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ