Φιλανθρωπικό δείπνο του Lifeline Hellas για τις μονάδες εντατικής των νεογνών των κρατικών νοσοκομείων

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε φιλανθρωπικό δείπνο με θέμα «Captain’s Dinner» την Τετάρτη 26 Ιουλίου στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και την παρουσία των  ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και της Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων. 

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κος Παναγιώτης Κουρουμπλής εξήρε την προσπάθεια του Lifeline να στηρίξει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.  Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος ευχαρίστησε τους φίλους του Lifeline για την μεγάλη συμβολή τους.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη τόνισε στην ομιλία της την αξία της φιλανθρωπίας και την βοήθεια που χρειάζεται η Ελλάδα. Ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας αναφέρθηκε στο έργο του σωματείου και στην μεγάλη του προσφορά στα κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδος και ευχαρίστησε τους χορηγούς και τους συμμετέχοντες. 

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της κας ΈμηςΤρικάρδου με την εταιρεία της Artemide και τα υπέροχα δώρα της εταιρείας MoltonBrown.

Η σοπράνο Βίβιαν Γιαννάκη και η Λυδία Αγγελοπούλου μαζί με τον Ευάγγελο Γιαμούρη και τον βαρύτονο Νίκο Καραγκιαούρη μάγεψαν τους παρευρισκομένους με τις μελωδίες τους.

 
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες ASMarine, MedicalAnti-AgingCenter, Artemide, Beatbespokeevents&services, Βίκος και το κτήμα ΚυρΓιάννη.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν η αδελφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης κα Μπέττυ Ρουμελιώτη,η νύφη της Πριγκίπισσας Αικατερίνης Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, ο Επίτιμος Πρόεδρος του σωματείου κος Ιωάννης Τρίκαρδος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος  Γιάννης Σαχίνης,η Δρ. ΦώφηΚαμποσιώρα, η Έρση Τσακίρογλου, ο Δρ. Κώστας Σαμαράς καθώςο κος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος με την σύζυγο του, ο κος Νίκος Τσάκος με την σύζυγο του Σήλια Κριθαριώτη,η κα ΛάναΜανδύλα, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου κος Γιώργος Πατέρας, η κα Ειρήνη Νταιφά, ο κος Θεόδωρος Θοδωρόπουλος με την σύζυγο του, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, ο κος και η κα ΣτέλιουΛάβδα, η κα Ναλίτα Καρρέρ, η κα Ντάνα Στασινού, η κα Μαρία Ψηφή, η Δρ. Φανή Μαργαρίτη, και πολλοί άλλοι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ