Συγκλονιστικές εικόνες σεξουαλικής επίθεσης από γυμνούς στρατιώτες σε γυναίκα στρατιωτικό της RAF (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φωτογραφίες προκαλούν σοκ και δείχνουν μια γυναίκα στρατιωτικό της RAF να υποβάλετε σε σεξουαλική επίθεση.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες που προκαλούν σοκ και δείχνουν μια γυναίκα στρατιωτικό της RAF να υποβάλετε σε σεξουαλική επίθεση κατά τη διάρκεια «τελετής μύησης».

Οι φωτογραφίες δείχνουν, την Rebecca Crookshank, η οποία ήταν μόλις 21 ετών, να περιτριγυρίζεται από γυμνούς συναδέλφους της στο RAF Mount Alice στα Φόκλαντ, με ορισμένους από αυτούς να την αναποδογυρίζουν στον αέρα, να την τραβούν και να την πιέζουν πάνω στα σώματά τους.

Η Rebecca, 36 ετών σήμερα, ήταν η μοναδική γυναίκα ανάμεσα σε 28 άνδρες στη βάση το 2001 και δημοσιοποιεί τις φωτογραφίες για να εκθέσει τη σεξουαλική παρενόχληση στον στρατό.

Η 36χρονη υπηρέτησε στην Βασιλική Αεροπορία για τέσσερα χρόνια, αφότου κατατάχθηκε σε ηλικία 17 ετών και μετατέθηκε για τέσσερις εβδομάδες στην συγκεκριμένη βάση το 2001.

«Με τις γυναίκες τώρα να μπορούν να υπηρετούν στην πρώτη γραμμή και τις αναφορές περί σεξουαλικής κακοποίησης να αυξάνονται, είναι ξεκάθαρο ότι ο στρατός δεν κάνει αρκετά για αυτό. Μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός από την απεχθή αυτή συμπεριφορά που βίωσα το 2001, όμως είχε μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή μου και δεν θα σιωπήσω. Εάν κάποιος διαβάζοντας την ιστορία μου βρει το κουράγιο να μιλήσει για τη δική του εμπειρία μίας σεξουαλικής κακοποίησης στο στρατό ή σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας, τότε μαζί μπορούμε να κινηθούμε καλύτερα προς μία αλλαγή στις συμπεριφορές και τη μηδενική ανοχή στην ατιμωρησία», δήλωσε στην Daily Mail η Rebecca Crookshank.

Όπως είναι σήμερα η Crookshank που είναι συγγραφέας και ηθοποιός

Δείτε το βίντεο: 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ