Γάμος με θέμα την λεμονιά: Η ασιάτισσα νύφη blogger έβαλε 3 νυφικά & η πολυτέλεια, η φινέτσα, οι εκπλήξεις είχαν σφραγίδα ιταλική

Η τελετή έγινε στη βίλα Λίσις στο Κάπρι, αφού το ζευγάρι πήρε πρώτα την άδεια της ιταλικής κυβέρνησης για να τη διακοσμήσει και να την ανακαινίσει για τον γάμο

Κατενθουσιασμένοι έμειναν οι 150 καλεσμένοι στον χλιδάτο γάμο του χρηματοοικονομικού συμβούλου Lincoln Lee και της στυλάτης blogger Feiping Chang που κόστισε εκατομμύρια, με την εκπληκτική διακόσμηση, η οποία συμπεριλάμβανε ένα δωμάτιο γεμάτο γλυκά και το πολυτελές ιταλικό μενού.

Με θέα τη Μεσόγειο κι έναν διάκοσμο γεμάτο λουλούδια το ζευγάρι γιόρτασε την ένωσή του για 3 μέρες και η νύφη το ευχαριστήθηκε δεόντως, αφού επέλεξε 3 διαφορετικά φορέματα για τις εμφανίσεις της.

Το πρώτο νυφικό, το οποίο είχε μία τεράστια ουρά από τούλι,  ήταν διά χειρός του διάσημου σχεδιαστή Τζιανμπατίστα Βάλι.

Στη συνέχεια, η νύφη φόρεσε ένα λευκό strapless φόρεμα με ροζ λουλούδια και αέρινη φούστα που άφηνε να φαίνονται τα πόδια της μέσα από διαφάνειες.

Τα πιο πολλά σχόλια απέσπασε η τρίτη εμφάνιση, με ένα εντυπωσιακό πριγκιπικό νυφικό με μοτίβα λεμονιών σε όλη την επιφάνειά του.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ