Ο άνδρας της την βίαζε ενώ κοιμόταν: ανακάλυψε τα βίντεο στο κινητό του και τώρα μπαίνει φυλακή 9 χρόνια!

Το ζευγάρι ήταν μαζί πάνω από 10 χρόνια 

Σοκ έπαθε μία Βρετανίδα στο Newcastle όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγος της την βίαζε στον ύπνο της συστηματικά επί ένα χρόνο.

Η αποκάλυψη έγινε όταν η γυναίκα κατόρθωσε να ανοίξει μια ύποπτη εφαρμογή που ονομάζεται Video Locker στο κινητό του συζύγου της, την ώρα που εκείνος έλειπε στην δουλειά.

Στο υλικό που υπήρχε αποθηκευμένο φαίνεται ο άνδρας να επιδίδεται σε σειρά σεξουαλικών πράξεων την ώρα που εκείνη κοιμάται μετά από κατανάλωση αλκοόλ. Τα βιντεάκια έχουν διάρκεια από 30 δευτερόλεπτα έως 2 λεπτά.

Μόλις έγινε η ανακάλυψη, η ίδια τηλεφώνησε στον 30χρονο, ο οποίος και εξαφανίστηκε για κάποιες μέρες, μέχρι που παραδόθηκε στην αστυνομία.

Το δικαστήριο δήλωσε πως ο δράστης ενήργησε κατ’ αυτό τον τρόπο για την σεξουαλική του ικανοποίηση χρησιμοποιώντας την γυναίκα, που τώρα λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη, ως αντικείμενο των φαντασιώσεών του και τον καταδίκασε σε 9 έτη φυλάκισης για τρεις βιασμούς, μια απόπειρα βιασμού και μια σεξουαλική επίθεση.

Σε δήλωση της, η γυναίκα εμφανίστηκε συντετριμένη και τόνισε πως από την ημέρα της τρομερής αποκάλυψης ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή της ίδιας και των παιδιών της.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ