Η Μισέλ θα πάει φυλακή αφού με τα «αρρωστημένα» sms της έπεισε τον φίλο της να αυτοκτονήσει

Η Michelle Carter οδηγήθηκε στη φυλακή όπου και θα παραμείνει για 15 μήνες, εκτίωντας το υπόλοιπο της ποινής με πενταετή αναστολή.

Ένοχη κρίθηκε από δικαστήριο της Μασαχουσέτης, η 20χρονη Michelle Carter, με την κατηγορία της παρότρυνσης σε αυτοκτονία, για το θάνατο του Conrad Roy III τον Ιούλιο του 2014.

Η Michelle Carter οδηγήθηκε στη φυλακή όπου και θα παραμείνει για 15 μήνες, εκτίωντας το υπόλοιπο της ποινής με πενταετή αναστολή.

Η 17χρονη τότε γυναίκα, ενθάρρυνε τον 18χρονο Conrad Roy III να θέσει τέλος στη ζωή του με μια σειρά γραπτών μηνυμάτων που απέστειλε.

Όπως αποδείχθηκε στην ακροαματική διαδικασία, τα μηνύματα της 20χρονης δείχνουν ότι  παρότρυνε έντονα τον τότε σύντροφό της να προχωρήσει στην αυτοκτονία.

«Πρέπει να το κάνεις Conrad. Όσο το παρατείνεις, τόσο θα σε 'τρώει'» σημείωνε σε ένα από αυτά, ενώ σε άλλο ανέφερε: «Αν το θες τόσο πολύ όσο λες, τώρα είναι η ώρα».

O 18χρονος Conrad Roy III

Ο 18χρονος Roy υπέφερε από κατάθλιψη και αγχώδη διαταραχή και πέθανε από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, αφότου τοποθέτησε ένα λάστιχο νερού στην εξάτμιση του αυτοκινήτου του, τον Ιούλιο του 2014.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ