Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Διαβάστε τι λένε τα άστρα για το Σαββατοκύριακο (5-6/8)...

Όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα και αύριο από την Άντα Λεούση στο oroskopos.gr.

ΚΡΙΟΣ: Να είστε πιο επιλεκτικοί στις συναναστροφές σας και να μην ανοίγεστε εύκολα. Αξιοποιήστε την προσφορά αγάπης που σας δείχνουν κάποια συγκεκριμένα άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ: Την κατάλληλη στιγμή θα είστε εντυπωσιακοί και αγαπητοί στο περιβάλλον σας, αποκομίζοντας οφέλη ή χαρές από τη λάμψη της γοητείας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ήσυχο και ξεκούραστο βράδυ. Πολλά θα αλλάξουν στις συνήθειές σας, τις σχέσεις σας και θα αναλάβετε νέες υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αλλάξουν τόσα στη ζωή σας που είναι σκόπιμο αυτή τη φορά να κοιτάξετε πίσω και να ξαναθυμηθείτε τις εμπειρίες σας μία προς μία, ώστε να προχωρήσετε απαλλαγμένοι από λάθη.

ΛΕΩΝ: Χρησιμοποιήστε σωστά τις διευκολύνσεις που θα σας δοθούν, χωρίς να βάλετε μπροστά την απληστία και θα κατακτήσατε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετές από τις συνεργασίες σας θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και θα ωθηθείτε σε συζητήσεις για το πώς θα βελτιώσετε τον οικονομικό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό στην πλειοψηφία του επιδρά θετικά σε συναντήσεις, επαφές και συναλλαγές, έστω και αν κάποιες επιτευχθούν μετ’ εμποδίων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ικανότητά σας να αφήνεστε στα χέρια των άλλων με ένταση και πάθος προκειμένου να ζήσετε μια όμορφη εμπειρία, σαγηνεύει τους γύρω σας και κυρίως σας κάνει αξέχαστους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προτάσεις για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι όσες και τα πρόσωπα που θα υπάρχουν στη ζωή σας, οπότε ξεκαθαρίστε από την αρχή ποια θα κρατήσετε και ποια θα απορρίψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πισωγυρίσετε σε άτομα που σας περιόρισαν, σας αμφισβήτησαν ή προσπάθησαν να σας πάρουν τα ηνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τη στιγμή που δεν μπορείτε δε χρειάζεται να φορτώνεστε τα βάρη των άλλων. Η επέμβαση ενός φίλου σας θα δοκιμάσει τη συναισθηματική σας σχέση.

ΙΧΘΥΣ: Μην καταναλώνετε την ενέργειά σας σε εργασίες που δεν αποφέρουν ότι περιμένετε. Η προσωπική σας σχέση έχει ανάγκη ανανέωσης, γι’ αυτό βοηθήστε τη με ένα ταξιδάκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ