30 ετών έγινε η καλλονή Πριγκίπισσα του Μονακό Σαρλότ Κασιράγκι: Ένα 3χρονο αγοράκι εκτός γάμου & αρκετοί δεσμοί

Είναι το δεύτερο παιδί της πριγκίπισσας Καρολίνα και του Στέφανο Κασιράγκι, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ατύχημα με το ιδιωτικό του σκάφος όταν η Σάρλοτ ήταν μόλις τεσσάρων ετών.

Είναι 30 ετών και έχει ήδη ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της αλλά και ένα αγοράκι που απέκτησε από την σχέση της με τον Γαλλομαροκινό κωμικό ηθοποιό Γκαντ Ελμαλέ.

Σαν «Παραμύθι» είχε χαρακτηρίσει τη σχέση τους ο ίδιος ο κωμικός ηθοποιός, 15 χρόνια μεγαλύτερος από την Σαρλότ Κασιράγκι, κόρη της Καρολίνας του Μονακό. Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία πραγματικά μοναδική στο είδος της. Γνωρίστηκαν το 2011 σε ένα πάρτι και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

Mε τον γιό της Ραφαέλ 

Ο Ελμαλέχ δεν έκρυψε ποτέ ότι η σχέση τους ήταν σχεδόν ένα θαύμα. «Μοιραζόμαστε τις ίδιες απόψεις για τη ζωή. Μπορώ να μιλάω για φιλοσοφία ή να κάνω χαζά αστειάκια μαζί της. Βλέπουμε μαζί εκθέσεις, εκείνη βλέπει τα αστεία μου στην τηλεόραση.

Είναι σημαντικό για μένα να τα ανακατεύουμε όλα αυτά. Έχουμε πραγματικές συζητήσεις και μοιραζόμαστε πολλά πράγματα. Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Είμαι τυχερός που είμαι μαζί της» έλεγε ο κωμικός ηθοποιός το 2013.

Η κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνα είναι επαγγελματίας ιππέας με διακρίσεις και πρόσφατα πήρε μέρος στο ίδιο διεθνές τουρνουά στο Μονακό με την Αθηνά Ωνάση.

Με την οικογένεια 

Εκτός από την ιππασία, η Σάρλοτ έχει αγάπη για τη δημοσιογραφία και ήταν αρχισυντάκτρια και αρθρογράφος για γαλλικά περιοδικά μόδας. Επίσης, η Σάρλοτ έχει κάνει αμέτρητες φωτογραφήσεις για περιοδικά μόδας ενώ ποζάρει ως μοντέλο του οίκου Cucci .

Είναι η αγαπημένη του θείου της, του πρίγκιπα Αλβέρτου. Στο διεθνές ιππικό event στα τέλη Ιουνίου στο Μονακό, εκείνος δεν την άφησε λεπτό από το πλευρό του και την σύστησε σε όσους περισσότερους προσκεκλημένους υψηλού στάτους μπορούσε!

Τα γαλλικά μίντια εκθειάζουν την ομορφιά της και συχνά την συγκρίνουν με την γιαγιά της, την αμερικανίδα ηθοποιό Γκρέις Κέιλι, η οποία παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό.

Είναι το δεύτερο παιδί της πριγκίπισσας Καρολίνα και του Στέφανο Κασιράγκι, ενός Ιταλού βιομήχανου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ατύχημα με το ιδιωτικό του σκάφος όταν η Σάρλοτ ήταν μόλις τεσσάρων ετών.

Τον Ιανουάριο του 2008 δουλεύει στο περιοδικό «AnOther» και τον επόμενο χρόνο εκδίδει το περιοδικό «Above». Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της θητείας της στο τελευταίο περιοδικό γνωρίζει τη σχεδιάστρια μόδας Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ, με την οποία γίνονται στενές φίλες και η σχεδιάστρια μόδας την εμπνέει να δημιουργήσει το free press οικολογικό περιοδικό μόδας «Ever Manifesto».

Τον Σεπτέμβριο του 2009 τυπώνει 3.000 τεύχη και τα διανέμει κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνο στην μπουτίκ «Corso Como» και κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού στην «Colette». Εκείνη την περίοδο βγαίνει με τον εγγονό του βαθύπλουτου Μπλακ Τζακ Ντελάλ, ιδιοκτήτη μεγάλης γκαλερί του Λονδίνου, και μένει στο Λονδίνο.

Ο Αλεξ Ντελάλ και η νεαρή Κασιράγκι αποτελούν για τους τρίτους το τέλειο ζευγάρι, οι τριγμοί ωστόσο στη σχέση τους θα τους οδηγήσουν, σχεδόν μετά από δύο χρόνια σχέσης, στον χωρισμό...

Mε τον φίλο της Αlex 

Η κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνα του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι, και ο Ιταλός σκηνοθέτης Λαμπέρτο Σανφελίτσε εχουν απαθανατιστεί τελευταία να κάνουν βόλτα στους δρόμους της Ρώμης. Είναι φανερό ότι ο Σανφελίτσε έχει γίνει αποδεκτός από την πριγκιπική οικογένεια του Μονακό.

Με τον τελευταίο Ιταλό σύντροφο της 

Σε εξόρμησή τους για σκι, στο Ζουρς της Αυστρίας, οι Γκριμάλντι υποδέχθηκαν με χαρά τον νέο σύντροφο της Σαρλότ Κασιράγκι, τον οποίον, σύμφωνα με φήμες, είχε ήδη γνωρίσει η μητέρα της, πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό.

Η 29χρονη κληρονόμος, μάλιστα, η οποία γνώρισε τον 40χρονο διανοούμενο μέσω της Μπεατρίς Μπορομέο, συζύγου του αδελφού της, Πιέρ Κασιράγκι, έδειχνε πολύ άνετη με την παρουσία του γιου της, Ραφαέλ, δίπλα στο σύντροφό της.

Η ενσάρκωση της γαλλικής φινέτσας, η Μονεγάσκα ευγενής, είναι η τέταρτη στη σειρά διαδοχής του θρόνου του Μονακό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ