Σε θρίλερ η προσγείωση της πτήσης Αθήνα - Φιλαδέλφεια: 10 τραυματίες από τις ισχυρές αναταράξεις

Στιγμές τρόμου έζησαν επιβάτες της πτήσης 759 της American Airlines από Αθήνα προς Φιλαδέλφεια.

Στιγμές τρόμου έζησαν επιβάτες της πτήσης 759 της American Airlines από Αθήνα προς Φιλαδέλφεια, όταν σημειώθηκαν σφοδρές αναταράξεις στο αεροσκάφος και τραυματίστηκαν 10 άτομα.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις επιβάτες και επτά μέλη του πληρώματος που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

«Ήταν τη στιγμή που μας μοίραζαν καφέδες και αναψυκτικά. Οι αεροσυνοδοί βρίσκονταν στις τελευταίες σειρές καθισμάτων όταν ο πιλότος μας ενημέρωσε να δέσουμε τις ζώνες μας και είπε στις αεροσυνοδούς να κάτσουν στις θέσεις τους. Αλλά ούτε αυτές δεν πρόλαβαν να το κάνουν αυτό. Το αεροσκάφος άρχισε να ταράζεται και ξαφνικά έκανε μια μεγάλη "βουτιά". Μωρά ούρλιαζαν, άνθρωποι που βρίσκονταν μπροστά μου χτυπούσαν το κεφάλι τους στο ταβάνι» σημείωσε ο Ιαν Σμιθ που βρισκόταν στην πτήση, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η πτήση από την Αθήνα στη Φιλαδέλφεια υπέστη σοβαρές αναταράξεις λίγο πριν την προσγείωση του αεροσκάφους στη Φιλαδέλφεια. Η ένδειξη "προσδεθείτε" ήταν ενεργοποιημένη. Τρεις επιβάτες και επτά μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για αξιολόγηση».

Η δημοσιογράφος Τζέσικα Χούσμαν, που επέβαινε στο αεροσκάφος, έγραψε στο Twitter ότι δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση.

«Οι αναταράξεις στην πτήση ήταν τόσο τρελές και απροσδόκητες που ένα μέλος του πληρώματος έβγαλε τον ώμο του», έγραψε σε άλλη ανάρτησή της η δημοσιογράφος.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ