Νέα εποχή Μαρινάκη: Τελευταίο φύλλο για «Τα Νέα» σήμερα - Δεν θα κυκλοφορήσει το ΒΗΜΑ την Κυριακή - Εκκενώνεται το κτίριο του ΔΟΛ

Το τελευταίο τεύχος της εποχής ΔΟΛ είναι αυτό που κυκλοφόρησε σήμερα, Πέμπτη, στα περίπτερα.

«Μετά από μια μακρά και επίπονη διαδικασία ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη αλλάζει σελίδα” αναφέρουν σήμερα... Με την υπογραφή των συμβάσεων μεταβίβασης εκ μέρους της Ειδικής Διαχείρισης στη νέα εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη τελειώνει ένας κύκλος ζωής» αναφέρουν “Τα Νέα” στο πρωτοσέλιδό τους, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και ιστορικό καθώς πλέον μιλάμε και επίσημα για τέλος εποχής.

“Η νέα εποχή για ΤΑ ΝΕΑ, Το Βήμα και τα άλλα μέσα ενημέρωσης του Οργανισμού θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών… θα απαιτηθεί αυτή η αναγκαία απουσία προκειμένου να διευθετηθούν πρακτικά και τεχνικά ζητήματα απολύτως απαραίτητα ” αναφέρεται χαρακτηριστικά στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα θα καθυστερήσει μερικές ημέρες.

Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ αναμένεται να υπογράψουν τις απολύσεις τους την Πέμπτη, ενώ η νέα διοίκηση αναμένεται να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές τους, (δύο μηνιάτικα), μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Επίσης οι εργαζόμενοι θα λάβουν ως αποζημίωση ένα ποσοστό από το τίμημα της επιχείρησης που εκκαθαρίστηκε.

Από σήμερα κλείνει και το κτίριο του συγκροτήματος.

 

Ενας κύκλος κλείνει ένας νέος ανοίγει εντός ολίγων ημερών. Είμαστε εδώ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Lampsias (@plampsias) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ