Διαρρήκτης προδόθηκε γιατί… δεν τράβηξε καζανάκι & εντόπισαν το DNA του, Χα!

Κατά τη διάρκεια της διάρρηξης, ο άνδρας έκανε ένα… διάλειμμα για να επισκεφθεί την τουαλέτα, ωστόσο δεν τράβηξε καζανάκι.

Εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη θα κληθεί να δώσει ένας διαρρήκτης από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ο οποίος προδόθηκε καθώς χρησιμοποίησε την τουαλέτα σε σπίτι που παραβίασε, δίχως να τραβήξει το καζανάκι.

Σύμφωνα με το Associated Press, όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο όταν ο 42χρονος Άντριου Ντέιβιντ Γιένσεν διέρρηξε σπίτι στην πόλη Θάουζαντ Όακς, περίπου 60 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λος Άντζελες.

Κατά τη διάρκεια της διάρρηξης, ο άνδρας έκανε ένα… διάλειμμα για να επισκεφθεί την τουαλέτα, ωστόσο δεν τράβηξε καζανάκι, δίνοντας στην αστυνομία τη δυνατότητα να συλλέξει δείγματα DNA, όπως μεταδίδει η naftemporiki.gr.

Τελικώς, μετά από εργαστηριακές αναλύσεις και αφού πέρασαν αρκετοί μήνες, τα δείγματα DNA οδήγησαν τις αρχές στο σπίτι του άνδρα, στην πόλη Βεντούρα, επίσης στην Καλιφόρνια.

Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη το γραφείο του τοπικού σερίφη, ο 42χρονος Αμερικανός συνελήφθη στις 28 Ιουλίου, ενώ η εγγύησή του ορίστηκε στις 180.000 δολάρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ