Παγωτό που δεν λιώνει με τίποτε δημιούργησαν Ιάπωνες επιστήμονες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το μυστικό συστατικό που παρατήρησαν και διαπίστωσαν είναι ότι η πολυφαινόλη που υπάρχει στις φράουλες, είναι υπεύθυνη γι' αυτό.

Παγωτό που δεν λιώνει με τίποτε δημιούργησαν Ιάπωνες επιστήμονες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μια τυχαία ανακάλυψη στο Κέντρο Ερευνών για την Ανάπτυξη της Βιοτεχνολογίας στην Καναζάβα βρήκαν τρόπο για να διατηρούν το σχήμα του παγωτού αναλλοίωτο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το μυστικό συστατικό  που παρατήρησαν και διαπίστωσαν είναι ότι η πολυφαινόλη που υπάρχει στις φράουλες, είναι υπεύθυνη γι' αυτό.

 

【催事販売のお知らせ】 . この夏、関東2ヶ所で催事販売が決定! まずは明日、東京ベイに上陸(((o(*゚▽゚*)o)))✨✨ . ★ららぽーと東京ベイ ・期間:7/26(水)~8/4(金) ・場所:西の広場 _7/29(土)自由研究のワークショップの開催も決定! _ご家族みなさまで楽しめること間違いなし? . ★三井アウトレットパーク入間 ・期間:8/3(木)~8/16(水) ・場所:2Fフードコート前 . これまでの催事販売から、メニューがパワーアップ!!! 竹下通り店・大阪アメ村店で好評発売中の 「ハート」「キャンディ」型のアイスが催事販売に初登場★ . そして!トッピングもパワーアップ!!!!! 直営店で大大大人気のカラフルなチョコペンやソースが 催事販売に初めて仲間入り(*^▽^*)? かわいくてフォトジェニック?なオリジナルアイスが作れます? SNS映えすること間違いなし(((o(*゚▽゚*)o)))? . 皆さまのご来店を心よりお待ちしております!! . #金座和アイス #kanazawaice #溶けないアイス #不思議 #催事 #popupstore #東京ベイ #金沢 #ひがし茶屋街 #大阪 #アメ村 #ミナミ #東京 #原宿 #竹下通り #アイスクリーム #スイーツ #デザート #icecream #sweets #food #フォトジェニック _

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 金座和アイス (@kanazawaice) στις

 "Το υγρό πολυφαινόλης έχει την ιδιότητα να δυσκολεύει το ιδιότητες που δυσκολεύουν το διαχωρισμό του  νερού με το έλαιο με το εκχύλισμα βοηθά να διατηρείται το παγωτό σε στερεή μορφή για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη και σε ζεστό περιβάλλον..", δήλωσε η Tomihisa Ota.

Στις αρχές Ιουλίου, οι άνθρωποι στο RocketNews24 αποφάσισαν να βάλουν ένα δοκιμαστικό δείγμα από το Kanazawa παγωτό και να το δοκιμάσουν αφήνοντάς το ανέγγιχτο σε θερμοκρασία δωματίου για τρεις ώρες.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ