Ημερήσιες προβλέψεις: Ποια ζώδια ευνοούνται σήμερα;

Αφροδίτη Τρίγωνο με Ποσειδώνα σήμερα και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα! 

Ιδιαίτερα ευνοημένοι σε έρωτα και χρήμα, είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, όπου η ζωή τους γεμίζει συναίσθημα, αγάπη, γλυκύτητα και επιθυμίες που πραγματοποιούνται! 

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο 12 Αυγούστου από την Άντα Λεούση στο oroskopos.gr.

Κριός: Απόφυγε σήμερα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά. Έχεις αρκετά δικά σου θέματα να κάνεις και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλησε με δικά σου άτομα για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τους προβληματίζει. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα αλλά είσαι σε μια περίοδο που θα μπορέσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Ταύρος: Ξεκινάει μια περίοδος που θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς άμεσα. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Ξεκίνα να καταστρώνεις τα σχέδιά σου που θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία.

Δίδυμος: Οι αλλαγές που θα έχεις αυτό το διάστημα θα κατακλύζουν την ζωή σου και θα δημιουργούν μεγάλη χαρά. Μην αφήσεις φιλικές σχέσεις να καταστραφούν. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις το ηλεκτρισμένο κλίμα που υπάρχει σε συζητήσεις που μπορεί να κάνεις. Απόφυγε σήμερα να καταναλωθείς με άλλες υποχρεώσεις και να μην δώσεις την κατάλληλη βαρύτητα στην σχέση σου.

Καρκίνος: Περίοδος με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Μπορείς πραγματικά να καταφέρεις πάρα πολλά. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να ξανακερδίσεις πολλά πράγματα που θέλεις.

Λέων: Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς. Πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις πετύχει πάρα πολλά όποτε μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε στεναχωρούν.

Παρθένος: Σήμερα ρίξε τους τόνους και μην φτάνεις κάποιες συζητήσεις στα άκρα. Προσπάθησε με χαμηλούς τόνους να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Ζυγός: Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που θέλεις. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Σκορπιός: Υπάρχει αρκετός προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του αυτό τον καιρό. Έχεις μπει σε περίοδο που οι θετικές αλλαγές σε ευχαριστούν και πολλές καταστάσεις στη ζωή σου πηγαίνουν πολύ καλά.

Τοξότης: Οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί αυτή την περίοδο και θα σε ευνοήσουν στον αγώνα σου να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αυτή η περίοδος είναι καλή και οφείλεις να την αξιοποιήσεις τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Και τώρα είσαι έτοιμος να απολαύσεις τις εξελίξεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούν και τις περίμενες εδώ και πολύ καιρό.

Αιγόκερως: Το πολύ άγχος που έχεις τον τελευταίο καιρό αρχίζει να φαίνεται επηρεάζοντας τις σχέσεις σου είτε στο κοντινό σου περιβάλλον είτε στο φιλικό. Το άγχος σου δημιουργεί και νεύρα και ανασφάλεια. Και δεν ευχαριστιέσαι τίποτα από την ζωή σου τον τελευταίο καιρό. Δεν νομίζεις ότι ήρθε η ώρα να περάσεις λίγες ευχάριστες στιγμές χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα; Τα πράγματα τα έχεις φέρει εκεί που θέλεις εσύ και οδεύεις προς την επιτυχία. Οπότε δεν αξίζει να αγχώνεσαι. Άντε ξεκίνα και κάνε μια αρχή σήμερα.

Υδροχόος: Σήμερα πρέπει να εξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις που στο παρελθόν μπορεί να τις θεωρούσες ασήμαντες. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Ιχθύς: Τα ευχάριστα γεγονότα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Θα ακούσεις κάποια λόγια που δεν θα σου αρέσουν. Μην τα βάλεις με άτομα που μπορεί να μην φταίνε σε τίποτα. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε καλύτερα από ότι τα περιμένεις.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ