Διάσημος ηθοποιός έκανε σεξ στο τρένο στο ταξίδι του μέλιτος & τον είδαν οι πάντες

Εξιστόρησε το ντροπιαστικό περιστατικό στον Conan O Brien

Ο λόγος για τον πρωταγωνιστή του Breaking Bad, Bryan Cranston.

O 61χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε την αγαπημένη του το 1989 και για το ταξίδι του μέλιτος θέλησαν να πάνε από την Ιταλία στην Ελβετία με το τρένο.

«Πρόσφατα με την όμορφη σύζυγο μου την Robin γιορτάσαμε 28 χρόνια γάμου. Όταν βρισκόμασταν στο ταξίδι του μέλιτος στην Ευρώπη, έπρεπε να πάμε από την Ελβετία στην Ιταλία και από το πρακτορείο μας πρότειναν να πάρουμε το τρένο λέγοντάς μας, παρεμπιπτόντως, στο τρίτο τούνελ θα βρίσκεστε για 50 λεπτά. Παραδοσιακά τα ζευγάρια εκμεταλλεύονται αυτό το χρόνο», δήλωσε ο σταρ.

Έτσι κι έγινε και όταν το τρένο στο οποίο ήταν επιβιβασμένοι με το αυτοκίνητο τους, μπήκε στο τούνελ το ζευγάρι έπιασε δουλειά.

«Περνούσαμε ωραία απολαμβάνοντας τον έρωτα, αλλά σύντομα άρχισα να βλέπω τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της γυναίκας μου και υπέθεσα πως τα μάτια μου είχαν αρχίσει να συνηθίζουν στο σκοτάδι… Μέσα σε δευτερόλεπτα μπαμ! Βγήκαμε ξανά στο φως

Τότε συνειδητοποίησαν ότι οι άνθρωποι στα γύρω αυτοκινητα είχαν γίνει μάρτυρες των πιο ιδιαίτερων στιγμών τους και η περιπέτειά τους έληξε άδοξα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ