Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Το ασθενοφόρο έφτασε χωρίς οδηγό στο χωριό του Αλέξη Τσίπρα – ο 55χρονος δρομέας άφησε εκεί την τελευταία του πνοή

Συμμετείχε στον ετήσιο αγώνα που γίνεται στο Αθαμάνιο Άρτας

Ένας 55χρονος που συμμετείχε στον αγώνα δρόμου «Αθαμάνιος Διαδρομή» έχασε τις αισθήσεις του 1,5 χιλιόμετρο πριν τον τερματισμό.

Δυστυχώς δεν υπήρχε ασθενοφόρο, αλλά ακόμα και όταν βρέθηκε, δεν υπήρχε οδηγός.

Σαν αποτέλεσμα, χάθηκε πολύτιμος χρόνος που οδήγησε στον θάνατο του άτυχου άνδρα.

Ο Δήμαρχος των Τζουμέρκων, Μαρίνος Γαρνέλης δήλωσε με απόγνωση: «Δυστυχώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, υπάρχει ένας νεκρός 55 ετών που συμμετείχε στην Αθαμάνιο διαδρομή. Ο άνθρωπος την ώρα που έτρεχε μαζί με άλλους 172 συμμετέχοντες, έπαθε ανακοπή καρδιάς και έπεσε στο δρόμο. Τι να πω, δεν είχαμε ασθενοφόρο. Όσες φορές και αν έχω ζητήσει, ασθενοφόρο δεν είχαμε. Και ειδικά για το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός».

Και πρόσθεσε: «Υπήρχε μονάχα ένας γιατρός που ήταν σε επιφυλακή για τον αγώνα και έτρεξε αμέσως στον 55χρονο και έστειλα και τη γυναίκα μου, που είναι γιατρός, να βοηθήσει. Εγώ πιστέψτε με πήρα επτά φορές τηλέφωνο στο Κέντρο Υγείας στο Βουργαρέλι, που είναι και το πιο κοντινό νοσοκομείο στο χωριό, και μου είπαν ότι έχουν ασθενοφόρο, αλλά δεν υπάρχει οδηγός. Αναγκαστήκαμε με ιδιωτικό όχημα να μεταφέρουμε τον άνθρωπο, αλλά ήταν ήδη νεκρός. Θέλω να εξηγήσω ότι ως δήμαρχος έχω κάνει εκκλήσεις πάρα πολλές φορές για ασθενοφόρο, αλλά χωρίς ανταπόκριση».

Αρκεί να αναλογιστεί κανείς για την κατάσταση που επικρατεί στην επαρχία και την έλλειψη υποδομών ότι το περιστατικό δεν συνέβη σε οποιοδήποτε χωριό, αλλά στον τόπο καταγωγής του πρωθυπουργού της χώρας.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ