Έσπασε στο ξύλο νεαρό μοντέλο η Πρώτη Κυρία της Ζιμπάμπουε: "παρασύρεις τους γιους μου σε όργιο".... Φωτό

Της άνοιξε το κεφάλι σε τρία σημεία με μία μπαλαντέζα

Αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη ενδέχεται να βρεθεί η   Γκρέις Μουγκάμπε, Πρώτη Κυρία της Ζιμπάμπουε, καθώς ένα μοντέλο καταγγέλλει ότι την χτύπησε προκαλώντας της σοβαρά τραύματα επειδή την βρήκε να διασκεδάζει με τους γιους της.

Η σύζυγος του Προέδρου έλειπε σε ταξίδι στη Νότια Αφρική για ιατρικούς λόγους. Επέστρεψε στο σπίτι της, στο Χαράρε, το Σάββατο, αλλά γύρισε στο Γιοχάνεσμπουργκ έπειτα από 24 ώρες.

Μόλις έφτασε στο ξενοδοχείο αντίκρισε τον 25χρονο και τον 21χρονο γιο της να παραπατούν, ενώ στην συντροφιά τους βρισκόταν και η Γκαμπριέλα Ενγκελς.

Το 20χρονο μοντέλο δέχθηκε την οργή της κυρίας Μουγκάμπε με τους σωματοφύλακες να κοιτούν απλά χωρίς να επεμβαίνουν, όπως κατήγγειλε δείχνοντας τα τραύματά της σε δημοσίευσή της στο twitter.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γιοι  του προεδρικού ζεύγους της Ζιμπάμπουε είναι γνωστοί για τον έκλυτο βίο τους, με διαρκείς διασκεδάσεις στο Ντουμπάι όπου σπαταλούν ασύλληπτα ποσά, ενώ πρόσφατα τους έγινε έξωση από το πολυτελέστατο διαμέρισμα όπου διέμεναν, με τις φήμες να κάνουν λόγο για ναρκωτικά, αλκοόλ και καυγάδες σαν καθημερινά φαινόμενα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ