Απίστευτο περιστατικό: «Γουρούνα» σκορπά τον τρόμο εισβάλλοντας σε εστιατόριο στα Μάλια!

Οι πελάτες απολάμβαναν αμέριμνοι το φαγητό τους, όταν ξαφνικά, ένα τετράτροχο όχημα, η γνωστή "γουρούνα", εισέβαλε μέσα στο χώρο.

Ένα απίστευτο περιστατικό, που θα μπορούσε να κοστίσει ζωές, έλαβε χώρα χθες το βράδυ στα Μάλια, μέσα στον οικισμό.

Οι πελάτες εστιατορίου, απολάμβαναν αμέριμνοι το φαγητό τους, όταν ξαφνικά, ένα τετράτροχο όχημα, η γνωστή "γουρούνα", εισέβαλε μέσα στο χώρο και μάλιστα χωρίς οδηγό, σκορπίζοντας τον τρόμο και τον πανικό!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο νεαροί άνδρες που επέβαιναν στο τετράτροχο, και κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο δρόμο, έχασαν τον έλεγχο του οχήματος και το εγκατέλειψαν, πριν αυτό καταλήξει στην ταβέρνα, όπως δημοσιεύει το ekriti.gr.

Ευτυχώς η γουρούνα έπεσε πρώτα πάνω σε ένα τοιχίο, κόβοντας με τον τρόπο αυτό, λίγη ταχύτητα.

Στην ταβέρνα επικράτησε πανικός όταν οι πελάτες, έτρεχαν αλλόφρονες να σωθούν! Από την εισβολή τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά τρία άτομα, ανάμεσα τους και ένα κοριτσάκι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο ιδιωτικού θεραπευτηρίου, που παρέλαβε τους τραυματίες, οι οποίοι υπέστησαν σοκ, ενώ συνελήφθη ο ένας από τους δύο νεαρούς.

Σε δηλώσεις του στο ekriti.gr ο αντιδήμαρχος Χερσονήσου Μανώλης Κουλούρας, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο απίστευτο περιστατικό, ζήτησε περισσότερη και πιο ουσιαστική αστυνόμευση στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ