Πάτρα: Τις δάγκωσε φίδι (;) μέσα στη θάλασσα

Εντρομες μητέρα και κόρη βγήκαν από τη θάλασσα και ο άνδρας τις μετέφερε με το ΙΧ του στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαϊας.

Ένα πολύ παράξενο και μάλλον πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγη ώρα, το απόγευμα της Κυριακής, στην παραλία του Αλισσού, όταν ένα ζευγάρι από το Ρίο και η μητέρα της γυναίκας μπήκαν να κολυμπήσουν και, όπως ισχυρίστηκαν, δάγκωσε φίδι τις δύο γυναίκες μέσα στη θάλασσα (τη 40χρονη γυναίκα και την 72χρονη μητέρα της).

Εντρομες μητέρα και κόρη βγήκαν από τη θάλασσα και ο άνδρας τις μετέφερε με το ΙΧ του στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαϊας, όπως δημοσιεύει το pelop.gr

Όπως εξήγησαν στον γιατρό που ήταν στο ΚΥ, είδαν ένα φίδι χρώματος σκούρο γκρι μέσα στη θάλασσα και πριν προλάβουν ν' αντιδράσουν ήρθε πάνω τους και τις τσίμπησε στα πόδια και στα χέρια.

Τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τους τοποθετήθηκε ορός και μετά από λίγη ώρα παρέλαβε τις δύο γυναίκες ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τις μετέφερε στο Νοσοκομείο "Ο Άγιος Ανδρέας", για περαιτέρω νοσηλεία.

Αν πράγματι επρόκειτο για φίδι και τις είχε τσιμπήσει, τότε στις δύο γυναίκες θα πρέπει να χορηγηθεί ενδοφλέβια αντιβίωση.

Ο γιατρός και το προσωπικό του ΚΥ Υγείας της Κάτω Αχαϊας έλεγαν πως δεν τους έχει τύχει ποτέ ξανά τέτοιο περιστατικό. Περιστατικά με φίδια παρουσιάζονται σχεδόν καθημερινά, αλλά με φίδι μέσα στη θάλασσα πρώτη φορά!

Οι δύο γυναίκες ήταν κατηγορηματικές πως είδαν φίδι, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήταν κάτι άλλο…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ