31χρονη καθηγήτρια φυλακίστηκε για 10 χρόνια επειδή βίασε 15χρονο μαθητή- Τώρα θα πληρώσει & 1 εκατομμύριο δολάρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώην μαθητής και ο πατέρας του είχαν καταθέσει μήνυση το 2015 κατά της καθηγήτριας.

Μια πρώην καθηγήτρια από την Οκλαχόμα,  οποία έχει καταδικαστεί σε 10 χρόνια φυλάκιση για σεξουαλικά εγκλήματα με τον 15χρονο μαθητή της, διατάχθηκε να πληρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια από ομοσπονδιακό δικαστή.

Η Jennifer Caswell, 31 ετών, θα είναι στη φυλακή για τα επόμενα χρόνια και δεν έχει χρήματα να πληρώσει το αγόρι, δήλωσε ο δικηγόρος της.

Ο πρώην μαθητής και ο πατέρας του είχαν καταθέσει μήνυση το 2015 κατά της καθηγήτριας και της περιφερειακής διεύθυνσης εκπαίδευσης στην περιοχή Χόλις, της Οκλαχόμα, στην οποία υπαγόταν το σχολείο όπου έγινε ο βιασμός.





Η περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης συμφώνησε να καταβάλει 125.000 δολάρια στο μαθητή για να αποσύρει τις κατηγορίες ότι το σχολείο συμμετείχε σε απόπειρα συγκάλυψης της υπόθεσης.



Ο δικηγόρος του μαθητή και του πατέρα του διευκρίνισε ότι οι πελάτες του κατέθεσαν τη μήνυση επειδή ήθελαν να στρέψουν την προσοχή της κοινής γνώμης στο πρόβλημα της σεξουαλικής κακοποίησης μαθητών από εκπαιδευτικούς.





Όπως ανέφερε το Fox News, αφού παραιτήθηκε τον Απρίλιο του 2014, η Caswell έκανε σεξ με το αγόρι σε ένα όχημα, στο σπίτι της και στο σπίτι του πατέρα του 15χρονου.

Όταν όμως τον ακολούθησε στο Μισισιπή, όπου είχε πάει να μείνει με τη μητέρα του, ο έφηβος άρχισε να συνεργάζεται με τις αρχές.

Το 2015 σε μια αποκλειστική συνέντευξη, η Caswell εξηγεί στον Δρ Φιλ τι την οδήγησε να περάσει τη κόκκινη γραμμή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ