Εντυπωσιακό βίντεο του Πολεμικού Ναυτικού με στιγμιότυπα από επιχειρήσεις διάσωσης

Το Πολεμικό Ναυτικό έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τις διασώσεις που επιχείρησε κατά τη διάρκεια του 2017

Το Πολεμικό Ναυτικό έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τις διασώσεις που επιχείρησε κατά τη διάρκεια του 2017 σε όλο τον θαλάσσιο χώρο της ελληνικής επικράτειας.

Ενώ αναφέρει στην ανακοίνωση του:

Το Πολεμικό Ναυτικό κατά τη διάρκεια του 2017, εκτός του κύριου επιχειρησιακού έργου του, συμμετείχε και συνεισέφερε ενεργά σε ποικίλες δραστηριότητες κοινωνικού χαρακτήρα, με σκοπό τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας και τη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, στον ηπειρωτικό κορμό και στα νησιωτικά συμπλέγματα, αλλά και σε όλους όσους διαπλέουν το θαλάσσιο χώρο της ελληνικής επικράτειας.

Ενδεικτικά σημειώνεται η παροχή υπηρεσιών υγείας σε κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών, η εκτέλεση μεταφορών επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου (πχ υδροδότηση νησιών), η αεροδιακομιδή ατόμων που έχρηζαν άμεσης ιατρικής συνδρομής από απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές και η συνδρομή σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και σε επιχειρήσεις Έρευνας – Διάσωσης.

Ειδικότερα, το Πολεμικό Ναυτικό, σε συνεργασία με το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), συνέδραμε σε Επιχειρήσεις Διάσωσης, με τα ελικόπτερα ΠΝ (τύπου S-70B, Aegean Hawk).

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ