Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται (21-27 Αυγούστου 2017).

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου, αύριο Δευτέρα στις 21, συμπίπτει με μια ολική έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου του Λέοντα.

Το φαινόμενο αυτό θα επηρεάσει όλους τους ανθρώπους προκαλώντας αναστατώσεις, εκρηκτικά γεγονότα, αύξηση ατυχημάτων, σύγκρουση συμφερόντων και ρήξη σχέσεων, όπως αναφέρει ο Κώστας Λεφάκης στο oroskopos.gr

Κριός

Η έκλειψη του Ήλιου σηματοδοτεί μια αναπόφευκτη δοκιμασία. Πραγματοποιείται στο μετάιχμιο δύο ζωδίων, επηρεάζοντας τόσο τη δημιουργικότητά σας, όσο και τις συνθήκες εργασίας. Βέβαια υπάρχουν δικλείδες ασφάλειας, τόσο από τον ίδιο σας τον εαυτό, όσο και από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Σας σώζει η καλή όψη του Άρη με τον Κρόνο, κάνοντας τις συνέπειες αυτού του φαινομένου προειδοποιητικές και όχι καταστροφικές. Υπερασπίστε τις σχέσεις αγάπης και αποφύγετε επικρίσεις και αυθαιρεσίες.

Ταύρος

Για σας το φαινόμενο της έκλειψης θα σχετιστεί με ένα δυσάρεστο γεγονός το οποίο θα εκδηλωθεί στο στενό σας περιβάλλον. Προνοήστε για την ασφάλεια του σπιτιού σας και του οικογενειακού χώρου. Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με τους δικούς σας ανθρώπους και μην πιέζετε καταστάσεις. Αντίθετα, γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και διαλλακτικοί. Μην εκτίθεστε σε κινδύνους!

Δίδυμοι

Η έκλειψη του Ήλιου θα φέρει κάποια περιστατικά που θα αλλάξουν τα προγράμματά σας. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν θα σας πιέσουν εξ αιτίας υποχρεώσεων που δεν έχετε υπολογίσει, τόσο στον επικοινωνιακό τομέα, όσο και στον προσωπικό. Ένα σχέδιο ανατρέπεται ή μετατίθεται. Μια υπόσχεση αναιρείται και μια αγοραπωλησία αναβάλλεται. Ελέγχετε τα εκφραστικά σας μέσα!

Καρκίνος

Στη συνέχεια των προηγούμενων επεισοδιακών ημερών, ακολουθούν μερικές ακόμη. Προνοήστε για την οικονομική και την συναισθηματική σας ασφάλεια, αρκεστείτε στον παράγοντα τύχης που θα σας δοθεί, μην πιέζετε εκείνους που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα αιτήματά σας και συνεχίστε να ζείτε και να εργάζεστε με τα μέσα που διαθέτετε. Μην είστε ριψοκίνδυνοι στα ερωτικά σας!

Λέων

Αν και οι κυρίαρχοι του Καλοκαιριού, οι εκλείψεις που συμβαίνουν εφέτος, σκιάζουν τον ορίζοντά σας και θίγουν το γόητρό σας μέσα από την εκδήλωση γεγονότων που ενδεχομένως δεν μπορείτε να ελέγξετε ή να χειριστείτε. Η μοίρα για δεύτερη φορά σας έχει βάλει στο στόχαστρο και σας δοκιμάζει. Αντισταθείτε στις δυσκολίες και αποφύγετε δύστροπους ανθρώπους. Μην αναμιγνύεστε σε σχόλια και μην είστε ευκολόπιστοι και επιρρεπείς σε λόγια!

Παρθένος

Η δεύτερη έκλειψη αύριο, που είναι και ηλιακή, στα σύνορα του ζωδίου σας με τον Λέοντα, θα αναμοχλεύσει κάποια παλιά δυσάρεστη ιστορία και θα σας υποχρεώσει να την αντιμετωπίσετε θαρραλέα. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές, ένα γεγονός θα αλλάξει το πρόγραμμά σας και όσοι εργάζεστε θα αιφνιδιαστείτε από κάποιες έκτακτες δυσκολίες. Γίνετε περισσότερο προνοητικοί προς κάθε κατεύθυνση.

Ζυγός

Το διάστημα συνεχίζει να είναι δύσκολο και επεισοδιακό. Τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο με ταχύτητα. Οι μέρες απαιτούν φρόνηση και προνοητικότητα. Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε έκθεση κινδύνου. Ελέγχετε τι λέτε και τι δηλώνετε. Όσοι εργάζεστε προσέξτε παρεξηγήσεις και μικροατυχήματα στη δουλειά σας. Μην υπολογίζετε χωρίς τον «ξενοδόχο»!

Σκορπιός

Η έκλειψη του Ήλιου στον Λέοντα έχει επεισοδιακές συνέπειες στην κοινωνική σας ζωή και διαταράσσει το κλίμα στον επαγγελματικό τομέα. Ο Άρης στον Λέοντα που συμμετέχει, κάνει πιο επικίνδυνη την καθημερινότητα για πολλούς από εσάς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί. Ξεχάστε για λίγο τις ιδιοτροπίες του χαρακτήρα σας και προσαρμοστείτε στο κλίμα που θα κυριαρχεί, άσχετα αν σας αρέσει ή όχι! Κινηθείτε μεθοδικά και οργανωμένα.

Τοξότης

Παρά την έκλειψη του Ήλιου στον Λέοντα, η οποία επηρεάζει όλους τους ανθρώπους, λίγο ή αρκετά δυσάρεστα, οι πλανητικές όψεις που διαμορφώνονται αυτές τις ημέρες, εξυπηρετούν αρκετά τις επιδιώξεις σας και σας παρέχουν και μια ασπίδα προστασίας. Ωστόσο φανείτε συνεργάσιμοι με το περιβάλλον, ανεχτείτε κάποια πράγματα που θα προκύψουν στα πρακτικά σας θέματα και φροντίστε να προωθήσετε όπου μπορείτε το συμφέρον σας! Μετριοπάθεια και λογική είναι αυτά που χρειάζεστε τώρα!

Αιγόκερως

Μπορεί να μην καταστραφούν τα σχέδιά σας ούτε να κινδυνεύσει η ασφάλειά σας αλλά θα είναι σταθερά κουραστική η καθημερινότητά σας. Αυτό οφείλεται στη δεύτερη έκλειψη του Αυγούστου, την ηλιακή στο Λέοντα, της οποίας η συνέπεια βαρύνει τα γεγονότα, προσβάλλει λίγο τα συμφέροντα και αυξάνει αντιξοότητες στην καθημερινότητά σας. Η θέση όμως της Αφροδίτης στον Καρκίνο, σας βοηθά να έχετε την υποστήριξη τρίτων σε ώρες ανάγκης και την κατανόηση κάποιων άλλων, προκειμένου το ηθικό σας να παραμείνει δυνατό. Αποφύγετε πράγματα και ανθρώπους που δεν γνωρίζετε!

Υδροχόος

Η έκλειψη του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα είναι ένα σημάδι δύσκολο για τις αισθηματικές σας σχέσεις. Εκτός από αυτές θα διαταράξει και κάθε μορφή συνεργασίας και κοινωνικής επαφής. Γίνετε περισσότερο ευέλικτοι στη συμπεριφορά σας και προσεκτικοί στη διαχείριση. Οικονομικά δεν θα λείψουν μικρές νέες δυσκολίες αλλά θα μπορέσετε να καταφέρετε αυτό που θέλετε. Μην αμελείτε επαγγελματικές υποχρεώσεις!

Ιχθύες

Όπως όλοι, έτσι κι εσείς θα ταλαιπωρηθείτε τις επόμενες ημέρες με αφορμή την ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα. Η καθημερινότητα προβλέπεται κουραστική και εκτός από την έκλειψη θα σας επηρεάσει και ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Ένα γεγονός θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε τακτική και η επαφή σας με έναν άνθρωπο θα σας βοηθήσει να πάρετε καλύτερη θέση απέναντι στα γεγονότα και στις εξελίξεις. Καταπολεμήστε τις ανησυχίες και τους φόβους σας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ