Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Αυτόπτες μάρτυρες αποκαλύπτουν πώς σκοτώθηκε ο 24χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ στο νερόμυλο

Οι λεπτομέρειες των συνθηκών του θανάτου του άτυχου νεαρού συνεχίζουν να συγκλονίζουν

Ο 24χρονος Χρήστος Μπακόλας πέθανε ακαριαία όταν χτύπησε στο κεφάλι προσπαθώντας να σκαρφαλώσει ένα νερόμυλο στη Λιβαδειά.

Διαβάστε τι αναφέρει η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα και φίλου του Χρήστου στο paokvoice.com:  

"Ο Χρήστος εργάζεται σε φούρνο και μέχρι και χθες έλεγε στους φίλους του ότι δεν θα έρθει Λιβαδειά γιατί μαζεύει λεφτά να πάει Βαρκελώνη. Σήμερα το πρωί αφού σχόλασε ξημερώματα πήρε τηλέφωνο τα φιλαράκια  του να τον περιμένουν γιατί τελευταία στιγμή αποφάσισε να έρθει για την καψούρα του την πιο μεγάλη τον ΠΑΟΚ. Όμως ήταν αργά τα φιλαράκια του είχαν ξεκινήσει οδικώς για Λιβαδειά. Τότε χωρίς να χάσει χρόνο πήρε το τρένο μόνος του για να έρθει να μας συναντήσει στην Λιβαδειά. Τέτοια ήταν η αγάπη του και η τρέλα του για τον ΠΑΟΚ."

"Όταν έφτασε και βρέθηκε με την παρέα στους νερόμυλους για άγνωστο λόγο έτσι απλά από την τρέλα του μπήκε στο νερόμυλο (σαν χάμστερ) και άρχισε να τρέχει. Όμως αυτό ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και δεν μπορούσε να το σταματήσει. Όsoi ήταν γύρω του έτρεξαν ακαριαία να το σταματήσουν με τα χέρια. Όμως η δύναμη του νερόμυλου ήταν τόσο μεγάλη που δεν σταματούσε με τίποτα. Ο Χρήστος σε κλάσματα δευτερολέπτου αφού πανικοβλήθηκε πήρε την απόφαση να πηδήξει έξω. Ο νερόμυλος και οι ακτίνες του τον χτύπησαν στο κεφάλι θανάσιμα. Η παρέα τον απεγκλώβισε όμως ήταν πολύ αργά όλα έγιναν σε μια στιγμή. Μετά το περιστατικό κανένας μας δεν θα μπορούσε να πάει στο γήπεδο. Με κλάματα αποχωρίσαμε και οι 50 μας για Θεσσαλονίκη". 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ