Προσοχή στις baby – sitters: η μία το έκαψε και η άλλη το κακοποίησε σεξουαλικά – εικόνες και ιστορίες που τρελαίνουν τους γονείς κάνουν το γύρο του κόσμου

Όταν η Ντανιέλ Στόβερ άφησε το 4 μηνών αγοράκι της σε μια κοντινή οικογενειακή φίλη για να πάει στην δουλειά της, δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.

Ξαφνικά έλαβε ένα τηλεφώνημα όπου η έντρομη φίλη της έλεγε να πάει στο νοσοκομείο γρήγορα καθώς ο μικρός Μάντοξ είχε ένα άσχημο ατύχημα.

Η νεαρή μητέρα ενημερώθηκε ότι ο γιος της είχε εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού στο 45% του σώματός του.

Η φίλη ισχυρίστηκε ότι κάηκε από πολύ ζεστό νερό την ώρα που τον έβαλε στην μπανιέρα, ωστόσο το γεγονός ότι τα εγκαύματα δεν βρίσκονταν στο κάτω μέρος του σώματος αλλά στο κεφάλι και τον κορμό, οδήγησε όλους να πιστέψουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Τελικά αποδείχθηκε ότι η διαταραγμένη φίλη είχε χτυπήσει και είχε κάψει το άτυχο μωράκι, που αναγκάστηκε να υποστεί επέμβαση και να του βάλουν μοσχεύματα δέρματος από τους μηρούς στο πρόσωπό του. 

Την ίδια ώρα, άλλη μια υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου από την baby-sitter συγκλονίζει με μια 18χρονη να κατηγορείται ότι ανάγκασε ένα τετράχρονο αγοράκι να προχωρήσει σε σεξουαλικές πράξεις μαζί της.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ