Ζώδια: Ανατροπές στα ερωτικά σήμερα μας λέει ο Κώστας Λεφάκης

 Συνιστάται ψυχραιμία και ηρεμία!

Ο Ουρανός σε Τετράγωνο με την Αφροδίτη, φέρνει σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 3ουδεκαημέρου, ξαφνικά απρόοπτα γεγονότα, τσακωμούς έντονους και ανεπιθύμητες αλλαγές, μας ενημερώνει το oroskopos.gr

Κριός

Μερικές φορές έχεις την ανάγκη να πεις πάρα πολλά για αυτά που νιώθεις για το ταίρι σου. Κάντο γιατί αυτό θα ισορροπήσει την σχέση σου.

Ταύρος

Έχεις κάποια προβλήματα στην σχέση σου που σε φέρνουν σε αδιέξοδο. Έχεις πολύ εξυπνάδα που μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις θέματα που σε προβληματίζουν.

Δίδυμος

Η καλή συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου και η συμπαράσταση του θα σε βοηθήσουν πολύ αυτή την περίοδο που είσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης.

Καρκίνος

Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Λέων

Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις.

Παρθένος

Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι φρόντισε να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα.

Ζυγός

Η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο.

Σκορπιός

Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από την θετική τους πλευρά και θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα για να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές στην ζωή σου. Και αν δεν έχεις ταίρι να ξέρεις ότι η παρούσα περίοδος σε ευνοεί να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Τοξότης

Σήμερα πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

Αιγόκερως

Το ταίρι σου δεν ξέρει τι θέλεις και τι ζητάς. Φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει και να εξωτερικευτείς περισσότερο.

Υδροχόος

Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε στεναχωρούν ακόμη.

Ιχθύς

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στην σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σ
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ