Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ήθελε να γίνει ξωτικό – του στοίχισε κάτι παραπάνω αλλά τα κατάφερε

Έχει ήδη ξοδέψει 40.000 ευρώ

Ο 26χρονος Λούις Πάντρον είχε από παιδί εμμονή με τον κόσμο της φαντασίας και μεγαλώνοντας αποφάσισε να γίνει μέρος του με την βοήθεια μιας κλινικής στο Μπέβερλι Χιλς.

Εμπνευσμένος από ταινίες όπως ο «Λαβύρινθος» και το «The Never Ending Story», ο Λούις έχει ήδη κάνει λιποαναρρόφηση στα μάγουλα, ρινοπλαστική, λεύκανση δέρματος, ολική αφαίρεση τριχών στο σώμα, μπότοξ, επιθέματα και πολλά ακόμη, προκειμένου να μοιάσει με ξωτικό.

Μάλιστα, ξόδεψε 10.000 ευρώ μόνο και μόνο για να αποκτήσει ένα βαμπιρένιο χτένισμα, με μια διαδικασία που χρησιμοποιούσε το ίδιο του το αίμα και θα συνδύαζε την εμφύτευση 2.000 θυλακίων τριχών και ενέσεις με πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια, που θα ενίσχυαν την ανάπτυξη των μαλλιών. 

 

«Όλες μου οι εγχειρήσεις σχετίζονται με τη φαντασία και το μεγάλο μου μέτωπο πάντα με ενοχλούσε. Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του να είσαι ξωτικό, είναι ότι έχεις μακριά μαλλιά και γι’ αυτό αποφάσισα να ανασχεδιάσω τη γραμμή των μαλλιών μου, για να έχω μια φανταστική όψη και περισσότερα μαλλιά.», λέει ο νεαρός και προσθέτει:

«Επειδή δεν έχανα τα μαλλιά μου, 3 κλινικές απέρριψαν την αίτησή μου, λέγοντας πως είμαι πολύ νέος και δεν έχω αρκετά αιμοφόρα αγγεία.»

 

«Βρήκα κάποιον που μπορούσε να μου δώσει τη γραμμή των μαλλιών που ήθελα, σε σχήμα καρδιάς και βαμπιρική. Έτσι, έκανα εμφύτευση στο μέτωπό μου. Το σχήμα μοιάζει με του Δράκουλα και το ότι χρησιμοποιήσαμε το δικό μου αίμα, θα κάνει τα μαλλιά πιο υγιή.»

«Η επέμβαση ήταν ανώδυνη και πολύ γρήγορη. Πήρε 3.000 μοσχεύματα από το πίσω μέρος του κεφαλιού μου και τα εμφύτεψε στο μέτωπο. Διήρκεσε 5 ώρες, όμως έμοιαζε με μισή. Κοιμήθηκα μάλιστα κατά τη διάρκεια, γιατί ήταν πολύ χαλαρωτικό.»

 

«Επειδή θέλω να γίνω πλάσμα της φαντασίας, πρέπει να αποκτήσω τα υγιή και απίστευτα μακριά μαλλιά που έχουν τα ξωτικά και να μοιάζω πολύ νέος. Ακόμη δουλεύω πάνω στο πρόσωπό μου και τα μαλλιά μου, για να μοιάσει η εμφάνισή μου και ο εαυτός μου με αυτό που θέλω να γίνω.»

 

Ο 26χρονος έκανε την πρώτη του επέμβαση όταν ήταν 20, και αφού είχε υποστεί επί χρόνια τα χλευαστικά σχόλια των συνομηλίκων του για την εμμονή του και την περίεργη όψη του.

«Θέλω να γίνω ξωτικό, ένας άγγελος, ένα πλάσμα της φαντασίας. Στόχος μου είναι να μοιάζω μη ανθρώπινος, αιθέριος, εύθραυστος και γεμάτος χάρη. Έχω το δικό μου πρότυπο ομορφιάς και θέλω να το κατακτήσω ό,τι και να γίνει.» επισημαίνει, ενώ συμπληρώνει πως θεωρεί ότι είναι όπως οι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν αλλαγή φύλου.

 

Ο Λούις έχει προγραμματίσει και άλλες επεμβάσεις αξίας πάνω από 74.500 ευρώ, που περιλαμβάνουν κυνόδοντες, ανακατασκευή των αφτιών για να μοιάζουν με ξωτικού, σαγόνι σε σχήμα V και πλαστική μύτης.

 

«Με κάθε επέμβαση που κάνω, βρίσκομαι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό μου να γίνω πλάσμα της φαντασίας. Κατανοώ ότι πρέπει να κάνω θυσίες τώρα, όμως μόλις ολοκληρωθεί η μεταμόρφωσή μου, θα έχω εκπληρώσει το όνειρό μου και θα αποδεχτώ το πώς μοιάζω

 

Καταλήγει ότι θέλει να ξεκινήσει το 2018 σαν καινούριος άνθρωπος «που ζει το όνειρό του, οπότε έχω αρκετές ακόμη επεμβάσεις στη διαδρομή, από μόνιμους κυνόδοντες βαμπίρ, μέχρι μυτερά αφτιά
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ